‘Harry: The Interview’ vanaf maandag exclusief te zien op Videoland!

Goed nieuws!

In de aanloop naar de langverwachte release van zijn boek Spare, struint prins Harry allerlei shows en programma’s af. Voor- en tegenstanders van de Sussexes wachten in spanning af wat de prins allemaal te vertellen heeft. En mocht je al bang zijn dat je achter het net zou vissen met exclusieve uitzendingen op Britse of Amerikaanse tv, dan hebben we goed nieuws!

Exclusief

Vandaag arriveerde namelijk het nieuws dat vanaf komende maandag het interview van Harry met long-time kennis en ITV-presentator Tom Bradby in Nederland exclusief te zien zal zijn bij Videoland. Het 90-minuten durende interview, geproduceerd door ITN Productions voor ITV, wordt uitgezonden vlak voordat prins Harry’s autobiografie Spare wordt gepubliceerd door Transworld op dinsdag 10 januari. Prins Harry gaat vanuit Californië, waar hij nu woont, uitgebreid in over het leven binnen en buiten de koninklijke familie. In gesprek met Tom Bradby, die hij al meer dan twintig jaar kent, vertelt Harry zijn persoonlijke verhaal, in zijn eigen woorden.

Spare

Het interview is onderdeel van de promotie rond zijn tell-all boek Spare. In de trailer wordt duidelijk dat Harry in zal gaan op de relatie met zijn broer, Prins William en zijn vader King Charles III. “Ik wil een familie, geen instituut”, vertelt een emotionele Harry. “Ik wil mijn vader en mijn broer terug.”

Daarnaast was er een groots interview aangekondigd met de Amerikaanse Anderson Cooper, voor diens programma 60 Minutes. Alsof dat nog niet genoeg was, zal de Duke of Sussex ook nog zijn opwachting maken bij talkshow Good Morning America op maandag, en schuift hij dinsdagavond aan in de late-night show van Stephen Colbert.

Al met al is de prins zijn boek-release flink aan het uitmelken – pardon, promoten, natuurlijk. Who knows hoeveel ‘explosieve interviews’, ‘exclusieve gesprekken’, en ‘spraakmakende onthullingen’ we nog gaan krijgen.

Bron: Videoland | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws