Beroemde buurvrouw Sussexjes waarschuwt voor natuurgeweld in omgeving

Op Twitter deelt een beroemde buurvrouw van Harry en Meghan beelden van de overstromingen.

Door de aanhoudende regen en overstromingen moeten bewoners van Montecito, Californië worden geëvacueerd. Onder deze bewoners vallen ook de Duke en Duchess of Sussex. Op Twitter deelt een wel héél bekende buurvrouw van Harry en Meghan beelden van de overstromingen.

Beroemde buurvrouw

Een beroemde buurvrouw hebben is niet echt bijzonder in de plaats Montecito in Californië. Het is namelijk niet alleen de woonplaats van Harry en Meghan, maar ook Ariana Grande, Jennifer Aniston en Oprah Winfrey wonen hier. Vanwege het noodweer dat de staat Californië teistert, zijn er inmiddels al 25.000 mensen geëvacueerd.

Ellen DeGeneres

Onder deze evacuees bevindt zich ook Ellen DeGeneres. Op Twitter deelt ze beelden van het heftige natuurgeweld. “Montecito wordt volledig geëvacueerd”, vertelt ze in de video. “Het is gestoord! We hebben hier ongekende regen.”

Harry en Meghan

Volgens Ellen zit zij in een hoger gelegen deel van het stadje naast LA, en geldt daarom dat zij beter kan schuilen in haar toch relatief comfortabele villa. Of de Sussexes hals over kop moesten evacueren, of dat ook zij het natuurgeweld thuis kunnen afwachten, is niet duidelijk.

Na alle onthullingen en bijbehorende drama die naar buiten kwam naar aanleiding van Harry’s memoir Spare, kunnen we ons goed voorstellen dat het koppel behoefte heeft aan een veilig huis. Hopelijk zijn de Sussexjes veilig en wij wensen alle inwoners van Montecito veel sterkte. Stay safe!

Bron: Hello!, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws