Daar is ze weer: Máxima in fabulous outfit terug aan ’t werk

Zou onze Queen gespiekt hebben bij Kate?

Na twee weken in de Cariben is het even omschakelen voor onze royals: hoewel het zonnetje ook hier regelmatig schijnt, liggen de temperaturen mijlenver bij de zomerse sferen van de Caraïben vandaan.

Back to business

Na een paar dagen rust had onze koningin gisteren direct een druk programma voor de boeg. Máxima ging namelijk langs bij het Prinses Máxima Centrum, en het Instituut voor Publieke Waarden.

Dat eerste bezoek stond in het teken van het vijfjarig bestaan van het centrum voor kinderoncologie. Op 5 juni 2018 werd deze namelijk door Máxima geopend, en sindsdien is dit het centrum voor onderzoek naar en de behandeling van kinderkanker in Nederland.

Inspired by Kate?

De luchtige Zimmermann-jurken en romantische bloemenprints heeft Máx voor haar eerste uitstapje terug in ’t vasteland achterwege gelaten. In plaats daarvan komt de koningin tevoorschijn in een outfit waarvan we direct geloofd hadden dat deze uit de kledingkast van Kate afkomstig was.

Beeld: NL Beeld / Brunopress

Ton sur ton, een lange coljurk met tailleriem, een lange wintermantel en een stel stevige goede hakken aan de voeten….waar hebben we dit ook alweer eerder gezien?

Beeld: NL Beeld / Brunopress

Juist ja: wij hebben flashbacks naar de prinses van Wales die eind vorig jaar in ton sur ton beige ten tonele verscheen. Toegegeven, Máx geeft de outfit op geheel eigen wijze vorm: de jurk is uiteraard een exemplaar van Natan en de gehakte laarzen zijn afkomstig van Gianvito Rossi. Natúúrlijk kon een cape niet ontbreken bij de koningin – die zich toch altijd graag als een soort koninklijke superheld uitdost met haar eindeloze schoudermantels.

Druk, druk, druk

Ook de rest van de week is de agenda van Máxima weer behoorlijk volgepropt met allerhande royal duties. Vandaag is de royal op bezoek bij FastFeetGrinded, een bedrijf dat sportschoenen recyclet, en morgen gaat Hare Majesteit langs bij de Technische Universiteit in Eindhoven. Hopelijk brengt zij het Caribische zonnetje zelf nog een beetje mee bij deze bezoeken!

Bron: UFO No more, RVD | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws