Uit de royal koffer: deze zonnebrillen droeg Máxima tijdens het Cariben-bezoek

Je kunt nooit genoeg zonnebrillen hebben!

Hoewel een gemiddeld persoon op vakantie genoeg heeft aan één zonnebril, zorgde Máxima er tijdens de trip naar de Cariben voor dat ze bijna iedere dag een ander montuur op haar neus kon zetten. Maar goed, dit was dan ook een business trip en zéker geen zonvakantie… De website Modekoningin Máxima weet te vertellen welke exemplaren de koningin mee nam in de royal koffer.

maxima
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Bij aankomst op Bonaire verscheen Máxima in het wit met daarover een koningsblauwe blazer van Max Mara, afgemaakt met een goed stel denim-stiletto’s. Voor de gelegenheid droeg de koningin toen ze het vliegtuig uitkwam, een klassieke pilotenbril van Chanel. Zou Máx net als manlief Wim-Lex ook een poging hebben gewaagd in de vliegtuigcabine, of was deze keuze puur gebaseerd op royal fashion-overwegingen?

maxima
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Op de tweede dag beschermde de koningin haar ogen met een achthoekig exemplaar van Chloé – een perfecte match bij haar tropische jurk en opgestoken haren.

maxima
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Op Aruba introduceerde Máx een bruine Tom Ford-bril – eentje die tijdens de reis door de Cariben steeds vaker opdook. Een zonnebril meerdere dagen dragen – wat is ze lekker gewoon gebleven hè!

maxima
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Aangekomen op Curacao, vond Máxima dat het tijd was voor wat kleur. En dus haalde ze een roze exemplaar van Chanel uit haar koffer. Het ontwerp van deze bril is geïnspireerd op de flacon van de iconische parfum Chanel no 5 – zou de koningin dit geurtje als kers op de taart ook hebben gedragen?

maxima
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Last but not least koos de koningin op een van de laatste dagen opnieuw voor een pilotenbril. Eerlijk is eerlijk, er is eigenlijk geen bril die Máxima niet staat. Ook dit montuur was weer een groot succes.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

En of dit ook een bewuste keuze was, betwijfelen we. Ach, het gaat erom dat je je ogen goed beschermt, toch?

Bron: Modekoningin Máxima | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws