Oeh: interieur-shoppen als de celebs doe je vanaf nu in Amsterdam

Interieur met allure: zo pak je dat aan.

Als echt luxepaardje is er natuurlijk niks fijners dan bij thuiskomst je hakken uit te kunnen trappen en neer te strijken op een stijlvolle divan, met een welverdiende vino op je designer-koffietafel. Gouden tip om je interieur naar een hoger niveau te tillen? De onlangs geopende flagship store van Eichholtz x Decor Amsterdam aan de P.C. Hoofstraat.

Design

Natuurlijk zorgen we goed voor onszelf. Een maskertje hier, een manicure daar, en een kast vol Louboutins en Manolo’s – we zijn bepaald niet vies van een beetje luxe bij Beau Monde. En een glamoureus interieur kan dan natuurlijk niet ontbreken!

Gelukkig kunnen sinds deze lente ons hart ophalen in Amsterdam, waar de gloednieuwe flagship store van Eichholtz x Decor Amsterdam is geopend in de P.C. Hooftstraat. Gelegen op een toplocatie, pal naast het Rijksmuseum, kun je in dit statige pand genieten van drie verdiepingen aan must-haves voor een stijlvol interieur.

eichholtz

Grandeur

Eichholtz heeft zich met een breed assortiment aan high-end meubelen, verlichting en accessoires van oudsher gericht op verkoop via retail. Binnen het assortiment van Decor Amsterdam speelt het merk al jarenlang een grote rol en in 2020 openden beide merken samen de eerste Nederlandse Eichholtz-winkel op de Overtoom.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, en bleek dit een gouden greep. De volgende stap? ’s Werelds eerste Eichholtz flagship store, natuurlijk! Deze absolute primeur is nu een feit, en dus waan je je in hartje Amsterdam in een waar interieur-walhalla. De collectie, die meerdere malen per jaar wisselt, maakt van elk bezoek een nieuwe ontdekkingstocht. Eichholtz Amsterdam pakt vanuit het majestueuze pand ook de rol van smaakmaker, of het nu om een volledige inrichting of accessoires gaat.

“Langzaam maar zeker zijn veel iconische winkels uit het hoofdstedelijke straatbeeld verdwenen”, stelt Thomas Schuchard, eigenaar van Decor Amsterdam. “IJkpunten die een gezicht geven aan de stad, zoals je die in Parijs, Londen en New York nog wel hebt. Eichholtz Amsterdam brengt nieuw elan. Dat doen we niet alleen met een vernieuwend retailconcept maar ook door middel van spraakmakende events. De P.C. Hooftstraat 1 is de plek waar alles samenkomt”, aldus de drijvende kracht achter Eichholtz Amsterdam. Geen wonder dus dat BN’ers à la Patty Brard, Bas Smit en Daley Blind al hun weg naar de winkel hebben weten te vinden.

Waardevol

Interieur-professionals kunnen, ook samen met hun klanten, inspiratie opdoen in de winkel. Daarnaast beschikt Eichholtz Amsterdam zelf over een moderne designstudio. Hier worden in samenspraak met klanten complete projecten gerealiseerd, van residentiële tot commerciële ruimtes.

Schuchard stelt: “De tijd die je thuis doorbrengt is waardevol. Dat is waar je oplaadt. Eichholtz Amsterdam brengt de nieuwste collecties van Eichholtz samen op één inspirerende locatie, een beleving voor eenieder die zich ook thuis graag onderdompelt in esthetiek en elegantie.” Kortom: een absolute must-visit voor luxe-lovers.

Bron & Beeld: Eichholtz

Laatste nieuws