Zien: zo zag Yolanthe er vroeger uit

Herken jij haar tussen alle broers en zussen?

Vanaf het eerste moment dat Yolanthe Cabau van Kasbergen op tv verscheen zag ze er al prachtig uit, maar sindsdien lijkt ze met de dag alleen maar knapper te worden. Daarom zijn we nieuwsgierig: hoe zag Yolanthe er als klein meisje er eigenlijk uit?

Van Ibiza naar Nederland

Yolanthe werd als dochter van een Nederlandse moeder en een Spaanse vader geboren op het idyllische Ibiza. Al snel kwam er een grote verandering in haar leven, want op vijfjarige leeftijd vertrekt ze met haar moeder en zeven (!) broers en zussen naar Nederland. Daar volgt ze de acteeropleiding in Amsterdam om haar droom achterna te gaan en een carrière als actrice te starten.

Actrice en presentatrice

Yolanthes acteercarrière begint met wat figurantenrolletjes in videoclips, maar al snel weet ze rollen in grotere producties te bemachtigen. Zo speelt ze in Onderweg naar morgenCosta! en F*ck de liefde. Om het plaatje compleet te maken, ontpopt ze zich op een gegeven moment tot een stralende presentatrice in onder andere De Jongens tegen de Meisjes en Temptation Island VIPS.

The American dream

Inmiddels heeft Yolanthe het acteerwerk weer opgepakt, en is ze zelfs in internationale producties te zien. Onlangs bemachtigde ze een hoofdrol in de Amerikaanse misdaadthriller Secrets of a Celebrity Nanny, waarover ze toegaf dat ze daarvoor flink uit haar comfortzone moest komen. Nu ze met zoontje Xess Xava in Los Angeles woont, zien we de meest beeldige kiekjes van de brunette voorbijkomen op Instagram. Maar hoe zag Yolanthe er als jong meisje eigenlijk uit? Je ziet het op de volgende pagina.

Laatste nieuws