Deze jurk van Beulah London is een grote favoriet bij de royals

Als je jurk bij zóveel prinsessen in de kast hangt, weet je dat je iets goeds doet.

De vrouwelijke royals staan veelal bekend om hun sublieme, maar chique en verfijnde looks. Enne, als je weet dat verschillende royals jouw jurken dragen, weet je zeker dat je iets goed doet. Zo is ook het Londense modemerk Beulah London verzekerd van een mooi plekje in de kasten van de royals. Want wat blijkt? Met name déze jurk van het modehuis is erg in trek bij de prinsessen.

Prinses Kate

Allereerst is modeprinses Kate gespot in het roze exemplaar van de populaire jurk van Beulah London. Met een riem in bijpassende kleur, een hakje en wat subtiele sieraden, wist menig fotograaf de prinses van Wales op de foto te krijgen. En eerlijk is eerlijk: ze ziet er beeldschoon uit in de jurk.

jurk Beulah london
Beeld: NL Beeld

Kroonprinses Mary

Ook kroonprinses Mary heeft de jurk klaarblijkelijk in haar kledingkast hangen. Ze werd er namelijk niet één, maar twee keer in gespot. De eerste keer dat we haar mochten bewonderen in de jurk was in 2020. En hoewel de meeste royals tegenwoordig doen aan meerdere keren dezelfde outfits dragen, spotte we de kroonprinses er twee jaar later weer in. En dat ook nog eens in ons eigen land. Echter koos Mary in tegenstelling tot prinses Kate voor de beige optie. Een tikkeltje anders, maar nét zo mooi! Voor de verandering een plat sandaaltje, een stijlvolle zonnebril en – net als Kate – subtiele sieraden. Less is more, toch?

jurk bealah london
Beeld: NL Beeld

Kroonprinses Mette-Marit

Echter houdt het hier niet bij op met de populaire Beulah-jurk. Ook kroonprinses Mette-Marit is er namelijk in gespot. Ook zij koos, net als kroonprinses Mary, voor de beige variant – en wat staat het haar beeldig. Ook Mette-Marit waagde het onder deze jurk niet met hoge hakken. Echter koos zij niet voor een sandaaltje, maar voor schattige ballerina’s in dezelfde kleur als de jurk. We houden van een goed ton-sur-ton moment. En met een zwarte gevlochten tas én een zwarte grote zonnebril maakte ze de look helemaal af.

jurk Beulah london
Beeld: NL Beeld

Prinses Beatrice

Last but not least is het natuurlijk prinses Beatrice die we hebben gespot in de Beulah-jurk. Maar dit keer zagen we de jurk hoe we hem nog nooit eerder zagen. Beatrice droeg de jurk namelijk in het blauw. De prachtige blauw variant droeg de prinses naar The queen’s platinum jubilee service of thanksgiving.

jurk Beulah london
Beeld: NL Beeld

De prinses stylede de jurk met een bijpassend hoofdaccessoire, een glitsy, blauwe clutch en blauwe, hoge pumps. We zien nu in ieder geval wel dat de jurk een echte must-have is voor de prinsessen. En zeg nou zelf: de jurken staan ze toch allemaal beeldig? Wij weten in ieder geval wel waar we voor gaan sparen!

Bron: Libelle | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws