Glamour met een knipoog

Happy birthday: zo zag Estelle Cruijff er vroeger uit

We zijn eens goed in de archieven gedoken.

Première Tino Martin - Onderweg naar Jou

Groot feest in Ibiza au moment, want niemand minder dan Estelle Cruijff is vandaag jarig. Ze wordt natuurlijk door haar dochter in het zonnetje gezet op Instagram, en voor de gelegenheid is Beau Monde eens even de archieven ingedoken.

Glam, glam, glam

Wie een korte blik werpt op de sociale media van Estelle Cruijff, ziet een echte glamourpoes in actie. Zon, zee en strand, bikini's en dj's, blonde lokken en après-ski: die Estelle heeft het goed voor elkaar!

Vandaag is het al helemaal één en al glamour en feest voor de Amsterdamse schone, want ze is hartstikke jarig. En dat wordt in stijl gevierd! Zo deelt dochter Joëlle deze leuke foto met moederlief:

"Aan de sterkste, mooiste vrouw die ik ken – mijn moeder. Op nog een jaar liefde, lachen, en samen ongelooflijke herinneringen maken. Happy Birthday!", schrijft ze, vergezeld van de hashtag #Dirty30. Ach, zolang niemand de kaarsjes op de taart telt komt Estelle daar gewoon mee weg, n'est-ce pas?

Uit de oude doos

Voor de gelegenheid is Beau Monde eens even de archieven ingedoken. Op Instagram deelt Estelle namelijk zelf nu en dan ook zoete foto's uit de oude doos.

En wat blijkt? De beauty is geen spat veranderd!

Tipje van de sluier

In gesprek met Beau Monde verklapte ze echter al eens dat die kiekjes maar een heel klein deel van haar leven laten zien. “Nou ja, op Instagram is natuurlijk niets wat het lijkt. Tuurlijk, we zijn gezond en kunnen leuke dingen doen in ons leven. Maar we zijn ook gewoon een normale familie met pieken en dalen. Alleen zal ik niet zo snel een huilende foto op Instagram plaatsen, dus misschien oogt het voor de buitenwereld wat meer glamorous", onthulde ze destijds.

Ach: gelukkig is het vandaag wél gewoon allemaal feest. Happy birthday, Estelle!

Bron: Beau Monde archief, Cruyff Foundation | Beeld: NL Beeld