De Weekendtips van Beau Monde

Van zomerse smaakmakers tot kunst en cultuur!

Van zomerse smaakmakers tot kunst en cultuur: ook dit zomerweekend is er weer genoeg leuks te doen! Beau Monde zet de fijnste tips voor je op een rij.

Zomerse drankjes bij Starbucks

Zoek je verkoeling met de zomerse temperaturen? Dan zit je deze zomer goed bij Starbucks. Zo zorgt de bekende keten voor ultieme verkoeling met twee nieuwe Frappucino smaken: de Strawberry Waffle Cone Frappucino of de Chocolatey Waffle Cone Frappuccino. Dat wordt bijzonder smakelijk afkoelen!

Wanneer:
Vanaf 6 juli.

Waar:
In Starbucks-filialen en drive-thrus door heel Nederland.

Kunst bekijken (en scoren)

Kunst bekijken is natuurlijk leuk, maar het in je eigen huis op kunnen hangen is eigenlijk veel leuker. Tijdens de EuropArtFair komen beide elementen samen. Voor de vierde keer keert de internationale kunstbeurs terug naar de Gashouder waar je het werk van bijna 100 kunstenaars kunt bekijken én kunt kopen. Leuke bijkomstigheid: dit gebeurt zonder tussenkomst van galeriehouders.

Wanneer:
14 tot en met 16 juli.

Waar:
Gashouder | Westergas, Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door EuropArtFair Amsterdam (@europartfair)

Scoor een vegan Soft Serve

Je hebt tegenwoordig veel melkalternatieven om bijvoorbeeld in koffies te gebruiken, maar voor softijs kunnen we niet hetzelfde zeggen. Des te leuk is het dat Oatly nu een zomer vegan softijsje introduceert: de Oatly Soft Serve. Lekker romig, maar dan zonder lactose of dierlijke ingrediënten. Je kunt het ijsje nu scoren bij Oatly’s eerste pop-up store in Amsterdam.

Wanneer:
De pop-up store is tot en met 31 augustus geopend.

Waar:
Oatly pop-up store | Prinsengracht 16, Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Oatly (@oatly)

Beeld: Adobe Stock

Kijktips

Hoort bankhangen er voor jou bij in het weekend (of ben je daar een keer écht aan toe?). Dan bieden de streamingdiensten weer genoeg vertier. Op Netflix kijk je nu het eerste seizoen van Survival of the Thickest, het eerste seizoen van Sugar Rush: The Baking Point en The Out-Laws. Daarnaast is op Viaplay het eerste seizoen van Luann and Sonja: Welcome to Crappie Lake van start gegaan, waarin de New Yorkse Real Housewives Luann de Lesseps en Sonja Morgan een klein dorpje op stelten zetten.

Op Disney+ kun je nu het eerste seizoen van The Secrets of Hillsong en het eerste seizoen van The Golden Spoon streamen. Pathé Thuis breidde het aanbod uit met de heerlijke film Book Club: The Next Chapter, en op Videoland kun je nu de Nederlandse serie over het leven van Annie M.G. Schmidt streamen, Annie M.G.

Laatste nieuws