De weekendtips van Beau Monde

Het belooft weer een heerlijk weekend te worden met deze fijne weekendtips!

Of je nu gaat voor #Barbiecore of Pride PINK, of lekker Beau Monde roze – dit belooft weer een heerlijk weekend te worden met deze fijne weekendtips!

Wegzwijmelen bij Pride & Prejudice de Musical

Beau Monde is niet vies van een beetje musicalvermaak, en voor aristocratendrama’s hebben we uiteraard ook een speciaal plekje in ons hart gereserveerd. Bijzonder fijn dus, dat er nu een Pride & Prejudice: de Musical komt! Je leest het goed: Elizabeth Bennet straalt je binnenkort met haar vocalen tegemoet. Gisteren is hier bekendgemaakt waar en wanneer je de musical kunt meemaken.

Van Amsterdam tot Lelystad en van Sittard tot Nieuwegein: vanaf december tot en met maart volgend jaar reist de musical het hele land door. En dat wil je niet missen, want de cast bestaat uit onder anderen Anouk MaasTessa SunnivaAnouk SnelKemy Hooimeijer, en Iris Verhaak. Al met al niet de minste namen, natuurlijk.

Bovendien geeft deze musical een nieuwe twist aan het verhaal rond de Bennet-zusjes en die (tikje arrogante) Mr Darcy. Zo geven de vijf actrices vorm aan de verschillende kanten van Elizabeth’s personage. De all female cast laat zien dat nu de vrouwen aan zet zijn!

Met je snoet in de zon

We hebben even kunnen genieten van zonnig en warm zomerweer, maar goed: Nederland zou Nederland niet zijn zonder een reeks zomerse regenbuien. Daarmee kunnen je terrasplannen lelijk in het water vallen! Gelukkig is er hulp: met de website Zonopjebakkes.nl kun je makkelijk checken wanneer de zon schijnt op het terrasje van jouw keuze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lipton Ice Tea NL (@liptoniceteanl)

Enne, mocht je dan je nieuwe terrasfavoriet gevonden hebben, dan kun je deze zelf ook in het zonnetje zetten met Lipton! De strijd om de titel ‘Het Lipton Terras van 2023’ is namelijk van start. Op de site Hetliptonterras.nl kun je tot en met 31 augustus stemmen op jóuw favoriet.

PINK and PROUD

INK Hotel Amsterdam MGallery wordt tijdens Pride in Amsterdam van 27 juli tot 6 augustus 2023 voor de achtste keer omgedoopt tot PINK Hotel. Het PINK hotel zal gedurende tien dagen worden omgetoverd tot een roze oase om diversiteit en inclusie te vieren. Wederom trapt het hotel de Pride af met een knallend openingsfeest op donderdag 27 juli met de boodschap: don’t stop until you’re proud!

Gasten kunnen in deze zee van roze genieten van een scala aan speciale activiteiten en evenementen die de diversiteit en tolerantie van de LHBTQIA+ gemeenschap benadrukken en waarbij iedereen welkom is om deel te nemen. Kortom: dat wil je niét missen!

Kijktips

Mocht je met dit wisselvallige weertje liever binnenblijven: snappen we! Daarom tippen we ook de leukste nieuwe releases die je dit weekend kunt streamen. Voor het zomergevoel natuurlijk wél met een ijskoude rosé binnen handbereik.

Zo staat op Netlix nu je spannende film Poker Face met Russell Crowe, en kun je hier ook het derde seizoen van Sweet Magnolias bekijken. Op Viaplay staat sinds deze week de film Het Diner, naar het gelijknamige boek van Saskia Noort. Mocht dat allemaal niet helemaal jouw ding zijn – ach, met een (roze) paraplu richting de bioscoop voor Barbie is ook geen straf.

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws