Jordaanse royals stralen in designer casual op vakantiefoto’s

Casual en luxe gaan hand in hand in Jordanië!

Met het einde van de zomervakantie in zicht laten verschillende royals weer van zich horen met vrolijke foto’s. Zongebruinde snoetjes, zomerse outfits, éven de pumps inruilen voor een stel stevige stappers – het kan allemaal op de vakantiekiekjes. Zélfs voor het gezinnetje van Jordaanse koning en koningin Abdullah en Rania. Hoewel…ook hun casual outfitjes houden ze lekker designer-proof!

Trotse moeder

Dat Rania naast koningin van Jordanië haar taak als moeder bloedserieus neemt, is algemeen bekend. Zo valt er in haar Instagram-bio al te lezen dat de vorstin zichzelf omschrijft als ‘een moeder en echtgenote met een hele coole baan’, en deelt ze als trotse mama eindeloze kiekjes van haar kroost via de gram.

Ook in de zomerse foto’s die Rania gisteren deelde speelt haar gezinnetje een hoofdrol – hoewel twee van haar spruiten schitteren door afwezigheid.

Zoete zomers

Zo schrijft HM in twee talen bij de foto hoe gelukkig zij zich prijst met haar gezin: “Zomers zijn zoeter met jullie…Zo dankbaar.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Op de kiekjes zien we de koningin en haar man in een set casual outfitjes samen met zoonlief Hashem, hun jongste zoon. Ook dochter Salma maakt een verschijning in de klassieke combinatie van een goede spijkerbroek en een oversized t-shirt. Lekker simpel – maar óók lekker luxe. Het shirt is namelijk van het designerlabel Chloé, die de shirtjes voor enkele honderden euro’s verkocht. Voor het goede doel overigens, dat dan weer wel: de opbrengst van de Girls Forward-shirts ging namelijk naar Unicef.

Rania zelf verschijnt al even casual in een simpele zwarte outfit met een stel comfortabele sandalen aan haar voeten. Of welja….simpel? De hoogheid blijft natuurlijk groot fan van allerhande designerlabels. En dus zijn die stevige stappers een set Prada-muiltjes. Comfort, luxe, én lekker on-trend.

Grote afwezigen

Op de foto’s waren oudste zoon en dochter Hussein en Iman nadrukkelijk niet te zien. Wij gokken erop dat de twee hun vakantie dit jaar hebben doorgebracht met hun eigen echtgenoten. Prinses Iman is immers afgelopen maart in het huwelijksbootje gestapt met haar prins Jameel, en Hussein trouwde afgelopen juni in een prachtige ceremonie met zijn Rajwa.

Tja, een eerste zomervakantie als getrouwd stel? Dat is natuurlijk een mooie mijlpaal, die je niet direct wil doorbrengen in een huisje met je ouders. Gelukkig heeft Rania haar twee jongsten nog om lekker de mama bear mee uit te hangen.

Bron: Instagram @queenrania | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws