De Weekendtips van Beau Monde

Alle leuks op glamour-gebied om je weekend mee te vullen!

Het zonnetje mag zich dan verschuilen achter de wolken, maar dat betekent niet dat we dit weekend niet kunnen stralen als vanouds. Nog niks leuks gepland? Dan tipt Beau Monde de fijnste hotspots en shopping tips voor je weekend!

Lunch bij Dam Tasty

Amsterdam-Zuid is een nieuwe hotspot rijker. Dam Tasty opende onlangs de deuren aan de Zeilstraat in Amsterdam. De kleurrijke zaak is er voor iedereen die op zoek is naar een gezonde, duurzame en snelle maaltijd waarbij duurzaamheid en bewustwording centraal staan. Zo is er echt voor ieder wat wils.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dam Tasty (@wearedamtasty)

Denk aan proteïnerijke vlees-, vis- of vegan gerechten. “We omarmen de seizoenen en serveren lekkere, eerlijke en gezonde maaltijden. Eten is essentieel als brandstof voor ons lichaam, maar echt goede producten vormen de brandstof voor onze ziel”, vertelt een van de founders Behrooz Tanori over Dam Tasty. Het proberen waard, dus!

Waar:
Zeilstraat 41, Amsterdam-Zuid

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 7.00 – 20.00 uur
Zaterdag en zondag: 9.00 – 20.00 uur

Ontdek LuminAir

Heerlijke cocktails, lekkere bites en een fan-tas-tisch uitzicht? Rooftopbar LuminAir heeft het allemaal. Je vindt ‘the bar above Amsterdam’ vlakbij Centraal Station, waardoor de stad aan je voeten ligt. Installeer je op het terras met een van de signature cocktails – wij tippen de Clear Blue Sky –, bestel een (vegan) hapje en droom weg.

Bezoek de Archive sale van Studio David Laport

Amsterdam Fashion Week is in volle gang, en speciaal voor de gelegenheid komt David Laport met een driedaagse pop-up store in onze hoofdstad.

In de store in The Coachhouse 61 aan de Amsterdamse Kerkstraat kunnen ‘Fashion-lovers’ de nieuwe duurzame capsule ready-to-wear collectie geïnspireerd op de laatste couture collectie ontdekken, Archive Pieces kopen voor echt zachte prijsjes, met als ‘special edition statement piece’ de flower top waar onder andere Rihanna al furore mee maakte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Laport (@davidlaport)

Niet in de buurt van Amsterdam maar toch graag een David Laport bemachtigen? Hou het Instagram kanaal van de studio in de gaten voor een aantal online Archive Sale items. Love it!

Waar:
Kerkstraat 61, Amsterdam

Wanneer:
Zaterdag 10.00 – 20.00 uur
Zondag 12.00 – 18.00 uur

Blond gezond

Vanaf deze maand heeft Kérastase hun Blond Absolu-lijn uitgebreid met een bijzonder fijn serum. Hiermee verzorg je je blonde lokken tot in de puntjes en krijg je je coupe weer helemaal onder controle, zélfs als deze door uitgebreide ontkleuringsbehandelingen moeilijk te temmen is.

Voortbouwend op de belofte You Dare, We Care die er is gekomen met de lancering van Blond Absolu, biedt het nieuwe 2% Pure Hyaluronic Acid Serum door ontkleuring beschadigd haar een enorme shot hydratatie en herstel. Kérastase heeft haar geavanceerde wetenschappelijke innovatie gebruikt om een
op huidverzorging geïnspireerd hylaronzuur serum te ontwikkelen dat speciaal is geformuleerd voor het haar en de hoofdhuid. Het serum is sinds 1 september verkrijgbaar voor €50,50 via geselecteerde Kérastase salons en via Douglas.

Kijktips

Doe jij het liever even rustig aan, en wil je thuis een fijne serie of film kijken? Dan is er ook volop leuks te zien op de streaming-services. Vandaag verschijnt de Baz Luhrmann-film Elvis, over (hoe kon het ook anders) Elvis Presley op Prime Video. Op Netflix is natuurlijk de docu Heart of Invictus verschenen deze week, met een hoofdrol voor prins Harry.

Daarnaast is eerder deze week een nieuw seizoen Vier Handen op Eén Buik van start gegaan op NPO Start. Wil je toch iets luchtigers? Dan kun je op Videoland vanaf nu genieten van een gloednieuw seizoen van De Roelvinkjes.

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws