Prinses Kate onthult té lieve obsessie van prins George

'George is geobsedeerd', onthult Kate.

Dat prinses Kate veel vriendschappen heeft gesloten in de afgelopen jaren, daar kunnen we natuurlijk niet omheen. Zo ook met presentator Roman Kemp. Eerder dit jaar bezocht ze het ouderlijk huis van de presentator, waarna ze een hele goede band hebben opgebouwd. Onlangs spraken de twee elkaar weer, waarin Kate de –superschattige – obsessie van prins George onthulde.

George’s obsessie

In gesprek met Roman kwam allereerst naar voren dat Kate en zijn (Roman, red.) moeder nu zelfs zo’n goede band hebben met elkaar dat ze zelfgemaakte lekkernijen met elkaar uitdelen. Ha! Ze is ook zo lekker gewoon gebleven, die Kate.

“Mijn moeder gaf Kate een krat appelsap dat ze zelf hadden gemaakt. Natuurlijk nam Kate dit mee naar huis”, legt Roman uit aan The Express. En het appelsap viel zeker in de smaak, zo ook bij de koters van Kate en Wills. Want wat blijkt? Prins George is er een groot fan van geworden. “De keer dat ik Kate daarna weer zag zei ze: ‘O, mijn God! Kun je alsjeblieft dank je wel tegen je moeder zeggen en dat we wat meer van die appelsap willen? George is geobsedeerd. Hij blijft maar zeggen dat hij appelsap wil.'”

Maar ook Kate heeft niet stilgezeten, zo laat Roman weten. “Kate heeft mijn ouders honing gestuurd die ze zelf heeft gemaakt. Dus mijn moeder krijgt nu de honing en Kate krijgt het appelsap.” Best een goede deal, toch?

Eerste ontmoeting

In een recent interview vertelde Roman hoe het eerste bezoek van de prinses aan zijn ouderlijk huis daadwerkelijk was. Het idee om elkaar te ontmoeten kwam namelijk in eerste instantie vanuit een videocall die hij had met Kate. Hierin brainstormden ze over een korte film waarin geestelijke gezondheid de hoofdrol zou spelen.

“En zij had zoiets van: ‘Ik kan naar jou toe komen en dat we het dan daar bespreken.’ Ik zei: ‘Nee, laten we naar mijn ouders gaan. Dat is een groter huis.’ Ik wil de prinses niet naar een flat in Vauxhall sturen.” Dan vervolgt hij: “Toen zaten we aan de tafel, met mijn ouders en zus, honden én Kate. Het grappigste was dat ze geen schoenen aan had omdat ze zo respectvol was om haar schoenen uit te doen bij de deur. Dat is echt in mijn hoofd blijven hangen, want je ziet een royalty nooit zonder schoenen.” En nu we er zo over nadenken, is dat bést een bijzondere gebeurtenis.

Bron: Hello! | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws