Aandoenlijk: koninklijke knuffels bij Eloises boeklancering

De gravin kan prima uit de voeten met een klas vol kleuters.

Dat Eloise van Oranje wat weg heeft van prinses Laurentien is zacht uitgedrukt. De gravin treedt in de voetsporen van haar moeder en lanceerde gisteren haar eigen kinderboek. In het gezelschap van een lading kleuters presenteerde zij haar werk – en daar kwamen de nodige koninklijke knuffels bij kijken.

Nieuwe mijlpaal

Een eigen bedrijf opzetten, carrière maken als influencer en verschijning maken in allerhande tv-shows: er zijn maar weinig uitdagingen die Eloise van Oranje níet durft aan te gaan. De gravin mag dan nog maar 21 jaar jong zijn, ze heeft een CV waar menig vijftiger jaloers op zou zijn. Na gisteren kan zij daar nog een mijlpaal aan toevoegen: het lanceren van haar eigen boek.

De gravin schreef in samenwerking met de Schone Kleren Campagne een kinderboek om bewustwording te creëren rondom de problemen door fast fashion. Showbizz-collega Giel de Winter deed hetzelfde voor Stichting Het Vergeten Kind, en gisteren mochten zij hun werk in het gezelschap van de doelgroep presenteren.

Vrolijk gezelschap

Op Instagram deelt Eloise een reeks vrolijke kiekjes van de boeklancering, waarop duidelijk te zien is dat de gravin wel uit de voeten kan met een klas vol kleuters. Naast het boekje, krijgen de kids ook elk een koninklijke knuffel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

“De boeklancering van Giel en mijn boekjes was geweldig! Wat een energie, kinderen zijn zo leuk en nieuwsgierig”, schrijft Elo onder de foto’s. “Toen er werd gevraagd over welk onderwerp ik wou schrijven wist ik het meteen. Duurzaamheid, en dan in het bijzonder de waarde van tweedehands kleding. Het is zo belangrijk om kinderen bewust te maken van belangrijke onderwerpen, en dan zeker in combinatie met lezen!”

Het boek van Eloise is niet te koop, maar ontvangen Kruidvat-klanten gratis bij actieproducten. Met een beetje geluk bemachtig je dus gewoon een exemplaar bij de aankoop van je shampoo!

Zo moeder, zo dochter

Met het lanceren van het kinderboek – naast alle andere zaken waar zij zich mee bezighoudt – bewijst Elo zich een ware duizendpoot die zich op alle mogelijke manieren inzet voor een betere wereld. En aan wie doet ons dat denken? Niemand minder dan moederlief prinses Laurentien. Oók de koninklijke appel valt niet ver van de boom!

Bron: Instagram @eloisevanoranje | Beeld: NL Beeld, Instagram @eloisevanoranje

Laatste nieuws