De Weekendtips van Beau Monde

Van een cheesy hoogstandje tot fijne kijktips!

Weer of geen weer, sneeuw of geen sneeuw: ook voor dit weekend tipt Beau Monde weer een keur aan shoptips, hotspots, en culinaire hoogstandjes om je week glamoureus mee te eindigen. Zo hoef je je niet te vervelen!

Cheesy goodness bij kaasfondue-restaurant Smelt

We hebben er een half jaar op moeten wachten, maar kaasfondue-fenomeen Smelt is weer terug! Want zeg nu zelf: wat is er lekkerder dan de donkere dagen doorkomen met een keur aan kaas?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Restaurant Smelt (@restaurantsmelt)

De komende periode serveert Smelt de bezoekers van Cultuurdorp Westergas met een heerlijke selectie kazen. Van een Zwitserse fondue bestaande uit bergkazen, tot een oer-Hollandse fondue vol smaak van eigen bodem. Nieuw dit jaar is de Italiaanse fondue gemaakt van de Provolone Piccante, Parmigiano Reggiano, Fontina en Taleggio. Dat klinkt bijzonder bene, toch? Alle fondues worden geserveerd met knapperig zuurdesembrood van Fort Negen en verse gestoomde seizoensgroenten. Dit wil je dus niét missen! Een tafeltje voor dit heerlijke kaasfondue-festijn reserveer je hier.

Stijlvol geurtje

Van geuren en parfums kun je nooit te veel hebben! En de nieuwe limited edition-geuren van Mexx mogen niet in je collectie ontbreken. Deze stijlvol vormgegeven flesjes doen hun naam, Black & Gold, eer aan.

Mexx

Deze fijne eau de toilettes zijn ontworpen voor al die speciale momenten – waar we met het jaareinde natuurlijk nog volop van gaan genieten. De For Her-variant heeft fruitige topnoten zoals mandarijn en peer met een vleugje pink pepper, een bloemige hartnoot met rozen, witte jasmijn en lelie, en een basis van patchouli, musk, en vanille. De For Him-variant sluit hier perfect op aan: topnoten van yuzu en citrus, hartnoten met onder andere lavendel, en basisnoten van vetiver, patchouli en een touch van luxe hout. We love!

Kerstsferen bij Celia

Met kerst pakken we graag groots uit. En waar beter om je dierbaren (en jezelf) in de watten te leggen dan bij restaurant Celia, in het bruisende hart van Amsterdam? Op 24, 25, 26 én 31 december kun je hier terecht voor een knus (kerst)diner in stijl.

Celia laat zich inspireren door Californische keuken en serveert een menu met frisse gerechten, denk aan romige burrata met truffel en paddenstoelen, een heerlijk decadent chocoladedessert, een glas bubbels of cocktail voor de liefhebber en toepasselijke Christmas crackers voor al je kerstwensen. Om een plekje te reserveren klik je hier.

Kijktips

Ook vanaf het comfort van je eigen divan is dit weekend genoeg leuks te beleven met het eeuwig veranderende aanbod van de verschillende streaming-services.

Op discovery+ is vanaf morgen de eerste aflevering te zien van de driedelige spin-off serie Eating with my Enemy: Going Dutch. In deze episode staat de vete tussen Michella Kox en Lisa Sace centraal, en doen Boer Geert en Boer Geert Jan uit Boer Zoekt Vrouw hun best om een langslepende ruzie uit te spreken.

Natuurlijk is deze week de Nederlandse speelfilm Eerste Hulp Bij Kerst in première gegaan, en je kunt hier nu meteen van genieten via Videoland.

En ten slotte: op Pathé Thuis geniet je nu van een unieke avond vol muziek. Deze week is namelijk een live-opname van musical The Prince of Egypt: Live from the West End op het platform verschenen.

Kortom: je hoeft je dit weekend niet te vervelen!

Headerbeeld: Adobe Stock

Laatste nieuws