Yes! Je kunt Barbie nu ook thuis kijken

Vanaf nu hoef je niet meer naar de bios voor de film van het jaar.

Goed nieuws voor iedereen die nog niet naar de bios is geweest óf gewoon graag nog een keer aanschuift voor een movie nightBarbie is te streamen op HBO Max, en kun je vanaf nu dus gewoon vanuit je luie stoel aanzetten.

Film van het jaar

Of je nu wil of niet: Barbie kán je niet ontgaan zijn. Het is zonder twijfel dé film van het jaar, en heeft overal ter wereld records verbroken. Toch kan het natuurlijk zo zijn dat je nog geen tijd of zin hebt gehad om naar de bios te gaan. In dat geval hebben we goed nieuws, want je kunt Barbie nu eindelijk gewoon vanuit je huiskamer bekijken. Hoewel de film nog steeds in de bioscopen draait, biedt HBO Max ‘m nu als eerste streamingdienst daarbuiten aan. Heerlijk wanneer je wél zin hebt in een knalroze film met een feministisch tintje, maar ook graag je pantoffels, een warme deken en een fles rosé binnen handbereik houdt.

Tweede deel

Met het enorme succes van de eerste Barbie-film zóu je verwachten dat het hoog tijd is om een deel twee in de steigers te zetten. Er zijn alleen verschillende geluiden over de vraag of dat tweede deel er komt. Zo vertelde Greta Gerwig tot grote teleurstelling van fans in een interview met The New York Times dat ze niet denkt aan het maken van een tweede Barbie. “Ik heb na elke film dat gevoel: dat ik nooit meer een nieuw idee over dit specifieke onderwerp ga krijgen. Ik heb alles verteld dat ik over Barbie wil vertellen”, zei ze toen.

Toch zijn er ook andere geluiden te horen in de wandelgangen. Zo deelde niemand minder dan Margot Robbie, oftewel Barbie herself, eerder dat er al wél gepraat is over een vervolg op Barbie.  “Maar het kan nog een miljoen verschillende kanten opgaan”, zei ze toen in een interview met Time. We vestigen dus al onze hoop op Margots uitspraken en manifesteren we dat er binnenkort een tweede deel wordt aangekondigd. Voor nu zijn we in ieder geval blij dat we lekker binnen kunnen blijven om het eerste deal te streamen!

Bron: Nouveau, Beau Monde archief | Beeld: Barbie 

Laatste nieuws