De Weekendtips van Beau Monde

Fijn weekend!

Mocht je agenda nog niet volstaan met winterse wandelingen, glühwein-dates of een heerlijk stukje quality time met een goede mok thee, dan hebben we goed nieuws! Beau Monde deelt namelijk de allerleukste weekendtips voor deze week. Enjoy!

Muzikaal genieten tijdens ESNS

In januari vindt traditiegetrouw een groots muziekspektakel plaats in de stad Groningen. Ook dit jaar zijn er weer honderden artiesten van nationale en internationale allure aanwezig in de noordelijke hoofdstad. Naast lokaal talent tonen gevestigde namen hun kunnen op allerhande locaties door de stad, en dus is er volop leuks mee te maken!

Zo spelen vanavond de Eurovision-winnaars van 2022, Kalush Orchestra, een gratis show op de plaatselijke Grote Markt, en geeft Roxeanne Hazes daar zaterdagmiddag een spetterend optreden. Benieuwd naar wat er nog meer te zien zal zijn? Het volledige programma vind je hier.

Bezoek Viva la Diva

Misschien ben je wel bekend met het verhaal van Florence Foster Jenkins – de operadiva die zich er niet van bewust was hoe vals ze eigenlijk zong. Nadat Meryl Streep in haar huid kroop voor een film in 2016, wordt deze legende nu weer tot leven gebracht in de Nederlandse theaters met de voorstelling Viva la Diva!

Frédérique Sluyterman van Loo zal de hoofdrol voor haar rekening nemen, en in maar liefst 30 Nederlandse live (vals) een ode brengen aan Jenkins. “De oren van het publiek zullen worden gepijnigd, de lachspieren worden aangespannen, maar hun harten zullen ook worden verwarmd”, aldus de producent.

Mocht je net als de Beau Monde-redactie metéén tickets willen bestellen voor een van de hilarische voorstellingen? Dan kijk je hier.

Kijktips

Blijf je liever binnen met een kop thee in de hand? Snappen we! Op de streaming-platforms is ook weer volop leuks verschenen deze week. Zo kun je op Netflix nu genieten van de komedie No Hard Feelings, met een hoofdrol voor Jennifer Lawrence.

Heb je nu RHOAMS is afgelopen behoefte aan een extra dosis reality-drama? Op Videoland is vandaag het dertiende seizoen van The Real Housewives of Beverly Hills verschenen. Daarnaast is afgelopen week natuurlijk het vierde seizoen van Big Brother van start gegaan, en via Videoland kun je het reilen en zeilen van de bewoners live meekijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTL (@rtl.nl)

Heb je meer trek in een fijne dosis amour? Ook dan zit je goed bij Videoland, waar dinsdag alweer het negende seizoen Married at First Sight is begonnen. Je kunt vanaf nu elke week genieten van twee gloednieuwe afleveringen. Wij zetten de popcorn vast klaar!

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws