Mike Tindall onthult bijzonder moment net na de geboorte van zoontje Lucas

Eén ding is in ieder geval duidelijk: rugby runs the family!

Mike Tindall is inmiddels – samen met zijn vrouw Zara Tindall – trotse ouder van drie koters. Zo was daar als eerst Mia, toen Lena en als derde kwam Lucas. En hoewel hij natuurlijk net zo trots is op zijn dochters, als op zijn zoon, onthulde hij recent een bijzonder detail over zijn zoontje Lucas.

Baby Lucas

In gesprek met The Telegraph vertelde de oud-rugbyspeler het volgende: “Het eerste waar Lucas ooit naar keek zodra hij geboren was, was (de rugbywedstrijd, red.) Bath tegen Wigan in 1996, die toevallig op de televisie te zien was.” Mind you: de kleine Lucas was op dat moment twintig minuten oud. “Hopelijk gaat hij in de toekomst ook naar rugby kijken”, voegde de trotse vader er aan toe.

Acceptatie en steun

Maar zijn de andere koters van Tindall ook zo’n fan van de sport? “Mia is er op dit moment niet zo dol op, dus we moeten afwachten. Lena speelt nog steeds (rugby, red.).”

Ook voegt de vader van drie eraan toe hoe Zara erover denkt. Zo onthulde hij dat zijn vrouw haar kinderen altijd zal steunen als ze in de voetsporen van hun vader willen treden. “We hebben erover gepraat en als er toch ergens beren op de weg gaan zijn, zullen we allebei hun wensen steunen. Ze mogen van ons hun eigen beslissingen nemen en maken, en als ouder moet je dat gewoon accepteren en steunen.”

Volle bewondering

Dit is echter niet de eerste keer dat Tindall openhartig over de sport en zijn kinderen praat. Zo vertelde hij een tijdje geleden aan HELLO! Magazine: “Mia en Lena gaan allebei op zondag naar de Rugby Club. Ze zijn pas negen en vier, dus we moeten ze wat tijd geven voordat er druk op komt te staan. Maar beiden houden van alle sporten, dus ze spelen ook rugby.”

Ook toen had hij volle bewondering voor zijn vrouw: “Haar passie, haar medeleven, haar toewijding… dat zijn enkele eigenschappen die haar een fantastische moeder maken.”

Bron: HELLO! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws