De Weekendtips van Beau Monde

Fijn weekend!

Elke week zet Beau Monde de leukste tips op een rijtje waarmee we ons weekend van een glamoureus randje voorzien. Van culinaire hotspots tot beauty launches en van lifestyle-tips tot de leukste evenementen: dit wil je niet missen!

Geniet van Bottomless Drag Bingo in Bar Kantoor

Heb je ook de lente in je kop en trek je dit weekend de paden op, de lanen in? Dan kun je daarna in Bar Kantoor genieten van een fabuleuze Drag Bingo. Borrelen, muzikaal vertier, fantastische prijzen, plus onbeperkte drankjes en hapjes: sign us up!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hoax (@hoaxlebeau)

Queens van dienst tijdens het evenement zijn Hoax LeBeau en Puma Hilton, die zorgen dat je goed in de watten wordt gelegd met een wervelende show…maar waag het niet om een valse bingo uit te roepen, want dan word je bij ze op het matje geroepen! Via deze link kun je je plekje reserveren. Enjoy!

Slim besparen tijdens de Week van het Geld

We trakteren onszelf graag op luxe. Maar soms is het wel érg verleidelijk om dat prijskaartje van dat setje pumps of die designertas even te vergeten wanneer we aan het shoppen slaan. Niet héél verstandig natuurlijk. Gelukkig zijn we als Nederlanders erg goed in slim besparen.

Beeld: Adobe Stock

Uit het gelijknamige jaarlijkse Waarom-duur-doen-onderzoek van Simyo blijkt dat we graag verschillende trucjes toepassen om het besparen op zaken zo makkelijk mogelijk te maken. En dat doen we zonder het schaamrood op de kaken. Uit het onderzoek blijkt dat slechts 3 procent van de Nederlanders er niet trots op is wanneer ze ergens voordeel uit weten te halen. De overige 97 procent heeft hier geen probleem mee. Sterker nog, we uiten het juist graag. Wisten we iets goedkoops op de kop te tikken? Dan vertelt 54 procent dat wanneer ze er een compliment over krijgen. “Deze schoenen duur? Nee joh, die waren maar 20 euro!”

Mocht je nog wat in-spaar-atie kunnen gebruiken: uit het onderzoek van Simyo bleek dat we het meest besparen op deze tien punten:

  1. Uit eten gaan
  2. Abonnementen op kranten, magazines etc.
  3. Vakantie
  4. Online streamingdiensten
  5. Overige uitjes
  6. Abonnementen op de sportschool/sportclub
  7. Winkelen (voor kleding, gadgets, etc.)
  8. Aanschaf/onderhoud elektronica
  9. Verwarming en elektriciteitsgebruik
  10. Dagelijkse boodschappen

Vier de lente met Pink Gellac

Een nieuw seizoen, een nieuwe set limited edition-kleuren van Pink Gellac! Speciaal voor de lente heeft het toonaangevende nagelmerk nu de Blooming Chic-collectie uitgebracht, met drie vrolijke kleuren waarvan je spontaan zin krijgt om te flaneren door ’t dichtstbijzijnde park.

De lakjes zijn los van elkaar te verkrijgen voor €16 per stuk, of als set in een sfeervol vormgegeven kit voor €40 bij de Colour Boutiques en natuurlijk via de website.

Ga voor het Faux Filler-effect met Huda Beauty

Natúúrlijk kennen we Huda Beauty van hun uitgebreide assortiment beauty-producten – de redactie zwéért persoonlijk bij de Lip Blush – van baking powders tot stijlvol vormgegeven oogschaduwpaletten. Maar een goede lipgloss ontbrak aan de selectie…tot nu! Deze week heeft het label namelijk hun Faux Filler Extra Shine Lip Gloss gepresenteerd.

Oprichter Huda Katan zegt zelf over deze fijne nieuwe must-haves: “Deze gloss zorgt voor een lip-filler effect zonder ingrijpende behandelingen of de prikkende sensatie van lip-plumping glosses. Ik ben obsessed door de ultra-shiny, spiegel-achtige finish die meteen voor voller lijkende, juicy lippen zorgt.”

De glosses zijn nu verkrijgbaar bij Ici Paris XL in zeven uiteenlopende kleuren voor €22 per stuk.

Kijktips

Mocht je toch liever thuis op de bank vertoeven met een bak popcorn binnen handbereik? Ook dan hoef je je niet te vervelen. Zo is vanaf vandaag de komedie De Tatta’s 2 te zien op Pathé Thuis, en kun je op Videoland genieten van een hele hoop glamour en drama met het vijftiende seizoen van The Real Housewives of Cheshire.

Op Netflix kun je je muziek-minnende hart ophalen vanaf vrijdag. Vanaf dan kun je namelijk de film Bohemian Rhapsody streamen via Netflix. Ook is de klassieke hitmusical Chicago, met hoofdrollen voor Catherine Zeta-Jones, Renée Zellweger, en Richard Gere.

Tot slot verschijnt vrijdag ook de langverwachte film Irish Wish op Netflix, een romantische komedie waarin niemand minder dan Lindsay Lohan de hoofdrol speelt.

Kortom: genoeg leuks om je weekend mee door te komen!

Headerbeeld: Adobe Stock

Laatste nieuws