Eloise van Oranje shopte in moeders kledingkast voor vertrek naar New York

De gravin poseert op Instagram in een beeldig setje van prinses Laurentien.

Begin dit jaar liet gravin Eloise tot ieders grote verrassing weten dat zij voor stage een tijdje in New York City zou vertoeven. Inmiddels is de gravin alweer bijna op de helft van haar tijd in the Big Apple en trakteert ze ons geregeld op leuke foto’s, filmpjes en updates.

New York City

Met de schitterende skyline van skyscrapers en the Statue of Liberty als decor, leidt Eloise momenteel een heerlijk bestaan in New York. En nu Elo helemaal gesetteld is in haar nieuwe woonplaats, deelt ze regelmatig wat inside information over hoe het haar ver van huis vergaat.

Op een nieuwe Instagram-foto van de gravinfluencer zien we hoe sterk de moeder-dochterband van de twee is. Zo komen we erachter dat ze niet alleen lieve opdrachten van prinses Laurentien meekreeg, maar dat er ook een aantal outfits van mams in haar koffer prijkten toen ze op het vliegtuig stapte.

“Ik ben net voordat ik naar New York ging door mijn moeders kast gegaan en heb ZO een mooie items gevonden”, schrijft Eloise op Instagram bij een kiekje waarop ze in een groen-blauw setje flaneert. “Ik ben obsessed.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELOISE (@eloisevanoranje)

Dat Eloise en prinses Laurentien op één lijn liggen als het om fashion gaat, is overigens wel bekend. Ze openden namelijk begin dit jaar samen de deuren van hun eigen winkel vol met tweedehands parels: My Lima Lima. Wie weet eindigt dit leuke cardigan setje, gedragen door moeder én dochter, dus ooit wel in de winkel!

Verslag

Tijdens haar stage kan Eloise eventjes genieten van de anonimiteit die de enorme stad met zich meebrengt. Maar gelukkig verliezen we haar niet helemaal uit het oog. Zo maakte ze afgelopen weekend bekend dat ze nóg meer zal gaan delen. Ze gaat namelijk in samenwerking met Harpers Bazaar uitgebreid verslag doen van haar nieuwe leven in New York.

“Elke aflevering begint met een app-gesprek tussen Eloise en haar moeder, prinses Laurentien, die ze vertelt over haar avonturen in The Big Apple”, zo staat er in het bijschrift vermeld. Leuk!

Bron: Instagram @eloisevanoranje, Archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws