Maakt het leven mooier

Prins George is de mini-versie van prins William

Mini William!

Royalty watchers waren verrast toen de kleine prins George samen met zijn vader verscheen bij de FA Cup finale. Samen met prins William genoot hij van de voetbalwedstrijd. En wat lijken ze veel op elkaar!

Matchy matchy

George is nog maar tien jaar oud, maar is al bijna niet te onderscheiden van zijn vader. Gekleed in een marineblauw pak, wit overhemd en een donkerblauwe stropdas met zachtroze strepen, leek hij sprekend op zijn vader, die een vrijwel identieke outfit droeg.

Maniertjes

Niet alleen de outfits trokken de aandacht van de royalty watchers, ook werden vrijwel identieke trekjes opgepikt door de fans bij de mannen aan de zijlijn. Verschillende maniertjes zoals de houding die ze aannemen en de manier van glimlachen lijken overeen te komen. "De manier waarop ze allebei precies op dezelfde manier staan!", schreef een fan op het platform X, voorheen bekend als Twitter. "George is knap en zelfverzekerd. Ik hou van zijn glimlach, net zoals die van zijn vader!" schreef een andere koninklijke fan op X.

Op slechts tienjarige leeftijd is het al duidelijk dat prins George het zelfvertrouwen van zijn vader en moeder heeft geërfd. Hij wisselde zelfs een paar woorden met de voormalige manager en huidige manager van Manchester City toen zij na de wedstrijd voorbijliepen.

Beeld: NL Beeld

Piloot in de dop

Hij gedraagt zich niet alleen volwassen, maar weet ook al wat hij wil worden. Voordat hij koning zal worden, heeft hij nog genoeg tijd om zijn eigen dromen na te jagen. William verklapte eerder al de ambities van zijn zoon. Volgens hem is de kleine prins 'een piloot in de dop'. Hij is volgens zijn vader helemaal weg van vliegtuigen.

Een aantal jaren terug bracht zijn moeder Kate ook al eens zijn interesse voor de luchtvaart naar voren. Ze brachten toen een bezoekje aan de RAF Brize Norton in Oxfordshire. Voor nu zal hij ook daar nog even aan de zijlijn moeten toeschouwen, maar wij kijken er nu al naar uit!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld