De Weekendtips van Beau Monde

Geniet ervan!

Dit weekend is er weer volop leuks te doen, dus je hoeft je niet te vervelen! Beau Monde tipt as usual de mooiste hotspots, de leukste shopping-tips, en de fijnste hapjes. Geniet ervan!

Plan een bezoek aan INNSiDE met je collega’s

INNSiDE is de perfecte plek voor een trip met een bedrijf als je op zoek bent naar een sfeervolle locatie. Stijve vergaderzaal? No way! Daarbij hebben ze ook alles in-house: van meeting rooms, tot meer creatievere brainstorms, zoals de Big Idea Space.

Ook vind je er volop leuke spots voor een smakelijk hapje en dito drankje. Lekker makkelijk! Daarnaast beschikt INNSiDE over de ideale ligging, pal naast station Zuid. Dat is natuurlijk de perfecte centrale spot als uitvalsbasis om Amsterdam te ontdekken. Kortom: wat wil je nog meer? Hier ontdek je meer over alle mogelijkheden en kun je meteen een plek reserveren.

Maak kennis met Grey Goose Altius

Op zoek naar de crème de la crème onder de vodka’s? We tippen je graag de gloednieuwe Grey Goose Altius. De vodka werd onlangs op feestelijke wijze gelanceerd, en gaat de hoofdrol spelen bij de meest exclusieve feesten en events. Het feest vond afgelopen weekend plaats op Ibiza, waar onder anderen DJ Idris Alba de allerlekkerste plaatjes draaide. Ook Olcay Gulsen en Jaimie Vaes waren aanwezig tijdens de lancering van de nieuwe vodka.

grey goose altius

De nieuwe Grey Goose Altius is een hand gebottelde vodka in beperkte oplage, die de zeldzame luxe van de Franse Alpen weerspiegelt. De nieuwe Grey Goose Altius wordt deze zomer bij zomerse hotspots (denk als Mykonos, Saint Tropez en Porto Cervo) op de kaart gezet. Niet in de gelegenheid om de vodka uit te proberen op een feestje? Geen zorgen. Vanaf september kun je ‘m bestellen in de club.

Geniet van de zomer bij The Duchess

Dat de zomer een feestje is, laat The Duchess maar al te graag zien. En daarom lanceren ze maar liefst drie zomerspecials! Elke zomermaand staat er bij The Duchess een ander gerecht met een mooie cocktail pairing voor je klaar. Start juni met de King Crab en Prawn Ravioli gecombineerd met de 22 – 75 cocktail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE DUCHESS (@theduchess_official)

In juli geniet je van de beste wagyu met kaviaar, die perfect samengaat met The Royal Remedy. Tot slot sluit The Duchess in de maand augustus de zomer af met een beef carpaccio en de beste Añejo tequila die wordt gemixt in de Quintessa. Heb jij jouw favoriet al gekozen? Zorg dan dat jij in die maand niet vergeet te reserveren!

Kijktips

Allereerst, dear gentle readers, kan het je natuurlijk niet ontgaan zijn dat vanaf vandaag het tweede deel van Bridgerton Seizoen 3 te zien is op Netflix. De teaser beloofde natuurlijk al héél veel goeds.

Mocht je nu overigens van plan zijn om vanavond in één klap alle afleveringen te bingen, dan is er gelukkig nog volop leuks om je de rest van het weekend mee te vermaken. Zo is vandaag namelijk ook het twintigste (!) seizoen van Grey’s Anatomy verschenen op Disney+.

Eerder deze week is bovendien de Nederlandse musicalfilm Net als in de film verschenen, met hoofdrollen voor Noortje Herlaar en Benja Bruijning.

En ach, mocht je dan echt even klaar zijn met romantiek, drama en intriges – morgen gaat ook het EK voetbal van start. Met een glas champagne erbij is mannelijk schoon op het veld spotten ook geen straf, toch?

Fijn weekend!

Headerbeeld: NL Beeld

Laatste nieuws