Wow! Zara Tindall verrast in glamoureuze date-look

Zara heeft een duidelijke glamour-favoriet!

Ze hebben samen drie kids, carrières als ondernemers en houden zich volop bezig met topsport….toch maken Mike en Zara Tindall graag tijd voor elkaar met een sfeervolle date night. Zo verschenen zij gisteravond saampjes bij een Londens theater voor een documentaire over mede-topsporter Roger Federer.

Levende legende

Grand Slams en grote toernooien? Daar hoef je Roger Federer anno nu niet meer op het veld te verwachten. In 2022 hing hij zijn racket aan de wilgen, na een loopbaan vol records en prestaties die tot de dag van vandaag ongeëvenaard blijven. In de docufilm Federer: Twelve Final Days, die volgende week verschijnt op Amazon Prime, staan de laatste twaalf dagen van zijn prof-carrière centraal.

Hoewel wij nog even moeten wachten tot de serie te zien is, was er gisteren in het Odeon Luxe te Londen een speciale vertoning van de docu, waar de levende legende zelf natuurlijk ook aanwezig was.

Maar op de rode – pardon, groene loper, was het vooral Zara Tindall die indruk maakte met haar ongewoon glamoureuze looks!

Little black dress

Zo verscheen zij naast manlief – die overigens eveneens netjes in pak gestoken ging – in een klassieke little black dress van designer Rebecca Vallance.

mike zara tindall
Beeld: NL Beeld

Ze stijlde deze japon met gouden details met een set Aquazurra-pumps en een gouden Strathberry-avondtas. De subtiele smokey eye en strakke bob maken het geheel stijlvol af.

Het is relatief zeldzaam dat we de dochter van prinses Anne in zo’n elegante outfit te zien krijgen. Over ’t algemeen is Zara namelijk meer van de klassieke robes manteaux of praktische ruiterkledij. Het lijkt er echter op dat de Olympisch ruiter haar glamourhart verloren is aan Rebecca Vallance, want zij heeft zich de afgelopen maanden meerdere malen in opvallend stralende japonnetjes van het label laten zien. Zo was la Tindall zelfs aanwezig bij de launch van het Australische merk in het iconische warenhuis Harrods – uiteraard in gepast glitterjaponnetje.

Druk bestaan

Onlangs deed manlief, Mike Tindall, nog een boekje open over hun gezinnetje. En wat blijkt? Ze zijn zo lekker gewoon gebleven! Glamour-uitstapjes en koninklijke ooms en tantes buiten beschouwing gelaten, natuurlijk.

“We zijn niet anders dan andere ouders en onze weekenden staan in het teken van de kinderen en hun sport. Het is een mix van rugby, hockey, zwemmen, turnen”, verklapte Mike onlangs aan HELLO! Magazine.

Gelukkig houden ze nu en dan een plekje in hun agenda vrij voor zo’n leuke date night met elkaar. Zoet!

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws