Het gezinsleven van Mike en Zara Tindall: ‘We zijn niet anders dan andere ouders’

De weekenden staan in het teken van sport!

Voormalig rugby union ster van Engeland én schoonzoon van prinses AnneMike Tindall, geeft een kijkje in het gezinsleven van hem, zijn vrouw Zara Tindall en hun drie kinderen. Volgens Mike is hun gezinsleven namelijk niet eens zo spannend, ook zij zijn tenslotte gewoon mensen!

Gezinsleven

Een nieuwe onderneming, een hit van een podcast, incidentele verschijningen naast hun koninklijke familieleden en topsport: Mike en zijn vrouw Zara combineren het samen met hun gezinsleven. “We zijn niet anders dan andere ouders en onze weekenden staan in het teken van de kinderen en hun sport. Het is een mix van rugby, hockey, zwemmen, turnen”, vertelde Mike onlangs aan HELLO! Magazine.

Sportief gezin

Voor Mike en zijn vrouw betekent sport dan ook veel. Ze sporten beiden op hoog niveau: Mike speelde in het verleden rugby, en Zara rijdt tot op de dag van vandaag paard. Ze heeft zelfs een Olympische medaille bemachtigd! “Ik denk dat sport kinderen zoveel meegeeft, of het nu gaat om het leren hoe je een teamlid bent of om vastberadenheid. Het heeft Zara en mij zoveel gegeven dat we ze aan zoveel mogelijk sporten willen blootstellen”, vertelt Mike.

In de voetsporen van vader en moeder

Hoewel ze beiden onwijs veel van sport houden en het belangrijk vinden om dit hun kinderen mee te geven, hebben ze elkaars sport nog nooit geprobeerd. Zara heeft nog nooit rugby gespeeld, en Mike heeft op zijn beurt weinig met de paardensport. Volgens Mike zouden de twee ook ruzie krijgen als hij paardrijles zou krijgen van Zara. “Ik zou waarschijnlijk een moeilijke leerling zijn”, geeft hij dan ook toe. De kinderen daarentegen hebben wel de sport uitgeoefend, en Zara gaat dan ook regelmatig met de kids paardrijden.

Naast het paardrijden, treden zijn twee oudste kids ook in de voetsporen van Mike. “Mia en Lena gaan allebei op zondag naar de Rugby Club. Ze zijn pas negen en vier, dus we moeten ze wat tijd geven voordat er druk op komt te staan. Maar beiden houden van alle sporten, dus ze spelen ook rugby”, vertelde hij eerder al.

Bron: HELLO! Magazine, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws