Eloise zegt New York bijna vaarwel

Met volgepakte koffers keert de gravin weer huiswaarts.

Het voelt alsof ze gisteren aan haar avontuur begon, maar inmiddels maakt Eloise zich alweer klaar voor haar vertrek uit New York. Het avontuur zit erop, tijd om naar Hollandse bodem terug te keren.

The Big Apple

Begin april stapte gravin Eloise van Oranje in het vliegtuig om de grote oceaan over te steken en een nieuw avontuur in The Big Apple te beginnen. De gravin studeert aan de Hotelschool in Amsterdam, maar koos ervoor om stage te lopen in New York, en dat begrijpen we wel. Zo’n stad heeft nogal wat te bieden voor een ondernemende jongedame zoals Eloise. De afgelopen tijd konden we meegenieten van haar bijzondere tijd in de grote stad via alle kiekjes die ze deelde op sociale media, zoals een echte gravinfluencer dat natuurlijk hoort te doen. Maar aan alles komt een einde, zo ook aan het grote avontuur van Eloise.

Koffers pakken

Op social media deelt Eloise dat het bijna tijd is om weer naar ons kleine kikkerlandje terug te keren. ‘Beginnen met pakken…’, schrijft Eloise op Instagram stories met een foto van haar koffer. En dat schiet al aardig op, zoals we kunnen zien op de volgende foto, waarop een flinke stapel opgerolde kleding te zien is.

Mooie tijd

Eloise kan terugkijken op een mooie tijd in New York. Ze heeft haar stage bij het Nederlandse modebedrijf Otrium succesvol afgerond, wat betekent dat het tijd is om naar Nederland terug te keren. De afgelopen maanden heeft ze, naast keihard werken natuurlijk, ook kunnen genieten van het échte leven in de concrete jungle. Van haar verjaardag vieren met heerlijke drankjes en wandelingen in Central Park, tot op date gevraagd worden in de sportschool: de gravin kon even genieten van een leven in anonimiteit, waar ze zo’n behoefte aan had. Maar nu is het inpakken geblazen, want het is tijd om terug te keren naar haar geliefde leventje in Nederland. Mogelijk met frisse tegenzin, dat begrijpen we best… Goede reis, Eloise, en welkom terug!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @eloisevanoranje | Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst

Laatste nieuws