Royal fashionista Eloise is jarig: haar mooiste looks op een rij

Zelfs op 3-jarige leeftijd was de gravin al een fashion icon.

Hiep hoera! Eloise van Oranje mag vandaag alweer 22 kaarsjes uitblazen. De afgelopen jaren heeft de gravin bewezen een royal fashionista in hart en nieren te zijn. Ter ere van haar verjaardag zetten we daarom Elo’s mooiste looks op een rij!

Mooiste looks

Een echte fashionista zet haar eerste stappen in de modewereld natuurlijk al op jonge leeftijd. Zo ook Eloise: met haar roze maillot en bijpassend tasje was de gravin op 3-jarige leeftijd al een fashion icon. Het speldje in haar just out of bed-coupe maakt het helemaal af.

Eloise
Beeld: NL Beeld

Acht jaar later, in 2013, is Elo matching with mom.

Eloise
Beeld: NL Beeld

Dan nog een flinke sprong in de tijd. Het is 2021, Eloise is begonnen aan haar influencer-carrière, en daar hoort natuurlijk een goed gevulde kledingkast bij. Hier straalt ze op een Magnum-feestje in een zachtgroen ensemble met een broek met palazzo-pijpen.

Eloise
Beeld: NL Beeld

Vanaf dit moment heeft de gravin de smaak goed te pakken en verschijnt ze op allerhande glamoureuze events. In februari 2022 paradeert ze over de rode loper van de Zapp Awards in een neongele H&M-jurk…

Eloise
Beeld: NL Beeld

…Die ook bij royal collega prinses Victoria goed in de smaak lijkt te vallen. De Zweedse kroonprinses verschijnt niet veel later in hetzelfde exemplaar.

victoria h&m jurk
Beeld: NL Beeld

Tijdens de première van De Grote Sinterklaasfilm in oktober 2022 gaf Elo acte de présence in een compleet zwarte look. Als ervaren fashionista weet de gravin dan immers al dat je met een all black-outfitje moeilijk de plank mis kan slaan.

eloise
Beeld: NL Beeld

En dat zwart staat d’r goed, maar Elo straalt ook in goud…

eloise
Beeld: NL Beeld

…Rood…

eloise
Beeld: NL Beeld

…En okergeel.

eloise
Beeld: NL Beeld

En o, ja: Elo’s sexy looks zijn we inmiddels ook al meer dan gewend. Een royal met pit: zo zien we het graag!

eloise
Beeld: NL Beeld

Vandaag zal Eloise haar verjaardag ongetwijfeld weer vieren in een prachtige look. We zullen de plaatjes wel op Instagram zien verschijnen. Van harte gefeliciteerd namens Beau Monde, en dat we nog maar vele fashion-uitspattingen van de gravin mogen meemaken!

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws