Trendalert: witte zomerjurken

Less is more!

We hebben weer even een dipje in het zonnige zomerweer, maar we houden goede hoop op betere dagen. En hoe kunnen we ons daar beter op voorbereiden dan door eens in de laatste trends te duiken? Deze zomer hoeven we niet veel moeite te doen om fashionable voor de dag te komen, want basic witte zomerjurken zijn enorm trendy.

De zomer staat voor de deur

Een jurkje is natuurlijk hét ultieme zomerkledingstuk. Wanneer het weer het toelaat, is het heerlijk om met blote benen rond te kunnen paraderen. Een sierlijk jurkje en een glas wijn in de hand op het terras, wie doet je wat? Met een classy paar hakken en een mooie tas ben je in een mum van tijd klaar om de deur uit te gaan. Van kleurrijke exemplaren tot drukke printjes, en van lekker kort tot enkellang, de keuze is reuze.

De perfecte witte jurk

Een opvallende trend voor dit jaar is de basic witte jurk. Geen gedoe, maar eenvoudig en simpel. Geef je outfit gemakkelijk een beetje extra jeu met opvallende accessoires, zoals grote oorbellen of een kleurrijke tas. Op de redactie van Beau Monde zijn we er zeker van: een witte jurk wordt de basis van je garderobe deze zomer. Heb je nog een beetje inspiratie nodig? Wij hebben Instagram afgespeurd en de mooiste outfits voor je op een rijtje gezet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benthe Liem (@bentheliem)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dawn Tan (@dawn.tan)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monikh (@monikh)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Marie Louise Bak (@elise.bak)

Eindeloos combineren

Of je nu fan bent van comfortabele sneakers of meegaat met de ballerinatrend, een witte jurk past bij veel verschillende kledingstijlen. Nog een pluspunt: je prachtige tan komt nóg beter uit wanneer je witte kleding draagt! Op koudere dagen trek je gemakkelijk een blazer of comfy trui erbij aan, en zie je er ook nog eens modieus uit. Ga jij deze zomer voor deze gemakkelijke trend? Wij zijn in ieder geval fan!

Bron: Who What Wear, Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws