Glamour met een knipoog

Prinses Stéphanie van Monaco overmand door emoties tijdens gala

Ook de royals raken wel eens ontroerd.

Waar leden van de koninklijke familie van oudsher vooral een statige en formele indruk horen te maken, is dat vandaag de dag allang niet meer het geval. Dat bewijst ook prinses Stéphanie van Monaco, die het afgelopen weekend niet droog wist te houden tijdens een bijzondere aangelegenheid.

Fight Aids Gala

Dit weekend vond het 20-jarig jubileum van Fight Aids Monaco plaats, een goed doel waar Stéphanie als erevoorzitter en fondsenwerver al jarenlang betrokken bij is. Ter ere van dit jubileum werd een gala georganiseerd, dat in het teken stond van de jaren '80. Samen met haar broer Albert en dochters Pauline en Camille woonde de prinses het evenement bij.

Dat Stéphanie zich nauw verbonden voelt met de stichting, blijkt wel. Op verschillende kiekjes is namelijk te zien hoe zij zichtbaar geëmotioneerd raakte van de verhalen en muziek die de revue passeerden.

Beeld: NL Beeld

Om Stéphanie te bedanken voor haar inzet, verrasten de vrijwilligers van Fight Aids haar ook nog eens een met lied. En daar kwam een extra bijzondere bonus bij, want ook dochter Camille zong vrolijk mee! Wij snappen stiekem wel waarom Stéphanie het niet drooghield.

Beeld: NL Beeld

80s fashion

Waar Stéphanie tijdens het gala zelf gekleed ging in een 'simpel' vrijwilligersshirtje, liep ze eerder nog rond in een jaren '80 outfit, passend bij het thema van de avond. En hoewel we op haar rode blazer met schoudervulling weinig aan te merken hebben, moeten we eerlijk toegeven dat de rest van het gezelschap ons wel een beetje in verwarring brengt met hun outfits...

Beeld: NL Beeld

Hartstikke mooi natuurlijk dat ook Albert kiest voor een speciaal shirtje van het evenement, maar misschien had hij toch even advies moeten inwinnen bij Charlene over het stylen van zo'n knaloranje item. En ook de outfits van de royal ladies lijken niet écht afgestemd op elkaar of op het thema. Afijn, uiteindelijk draait de avond natuurlijk vooral om het werk van de stichting en de inzet van Stéphanie, zullen we maar denken.

Baby op komst

Naast dochters Camille en Pauline heeft Stéphanie ook nog een zoon, Louis Ducruet, maar hij was niet bij het evenement aanwezig. En dat is niet zo heel gek, want hij heeft vast andere dingen aan zijn hoofd: onlangs kondigden hij en zijn vrouw Marie namelijk aan dat zij hun tweede kindje verwachten!

In tegenstelling tot de eerste zwangerschap gingen er dit keer geen geruchten en speculaties rond, maar kondigden de royals themselves het leuke nieuws aan. Op Instagram deelde het stel afgelopen maand een schattige foto van hun dochtertje Victoire en hond Pancake, met daarbij de tekst: “Pancake en Goudlokje hebben een aankondiging te maken… ze verwachten een nieuw broertje of zusje, de familie groeit 😍❤️”.  Voor prinses Stéphanie zal dit haar tweede kleinkind worden. Hoe leuk!

Bron: Fight Aids Monaco, Beau Monde Archief | Beeld: NL Beeld