Royal baby op komst: prinses Stéphanie van Monaco wordt weer oma!

Geweldig nieuws voor de Monegasken!

De Grimaldi’s hebben iets te vieren, want er is weer een royal baby op komst! Louis en Marie Ducruet kondigen via een gezamenlijk bericht op hun beide Instagram-kanalen aan dat zij binnenkort hun tweede kindje verwachten. En daarmee wordt prinses Stéphanie dus opnieuw oma!

Grote zus

Dit keer geen geruchten en speculaties door een beginnend babybuikje, maar een zwangerschapsaankondiging van de royals themselves. Op Instagram deelt het stel een schattige foto van hun dochtertje Victoire die een roze vestje draagt met daarop de tekst ‘big sis‘. Ook hond Pancake staat op het kiekje, hij heeft een sjaaltje om zijn nek waarop staat ‘oh no, not again!‘. Zelf schrijft het koppel onder het bericht: “Pancake en Goudlokje hebben een aankondiging te maken… ze verwachten een nieuw broertje of zusje, de familie groeit 😍❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie Ducruet (@marieducruet)

De vreugde voor het koninklijke koppel is groot, zo lezen we al gauw in de reacties. “😍😍😍😍😍😍😍😍😍”, schrijft Camille Gottlieb, Louis’ halfzusje. Verder ontvangen de ouders felicitaties van volgers uit alle hoeken van de wereld.

Victoire

Eind 2022 bevestigden Louis en Marie, na vele zwangerschapsgeruchten, in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Ook hier was een rol voor hun trouwe viervoeter weggelegd. Het stel kondigde destijds namelijk aan dat Pancake binnenkort ‘grote broer’ zou worden. Via Instagram hielden de Ducruets ons helemaal op de hoogte van de zwangerschap. De zoon en schoondochter van prinses Stéphanie deelden geregeld kiekjes van de groeiende baby bump en met onderstaande foto vertelden ze ook welke prachtige naam ze hadden gekozen voor hun kleine spruit: Victoire.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie Ducruet (@marieducruet)

Groot gezin

Toen kleine Victoire negen maanden oud was, hield Hello! Magazine een exclusief interview met de kersverse ouders. En wat bleek? Vooral de man des huizes droomt van een groot gezin. De komst van Victoire opende voor het stel de deur naar het gezinsleven. “Victoire is zo’n schattig kind”, stelde Marie destijds. “Ze heeft ervoor gezorgd dat we er nog één willen. Twee kinderen zouden voor mij perfect zijn.” Louis deed daar vervolgens nog een schepje bovenop: “We willen graag dat onze kinderen geen groot leeftijdsverschil hebben. We zullen zien wat de toekomst brengt!”

Goed nieuws dus voor Stéphanie: want tja, als je dan tóch oma bent, dan maar van een hele kudde, non?

Bron: Instagram @marieducruet en @louisducruet, Beau Monde archief, Hello! | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws