Eerste kiekje: dít is de naam van de jongste Monaco-telg!

En de eerste kleindochter van Stéphanie heet...

Vorige week donderdag ging oom Albert er met de primeur vandoor, maar dit weekend deelden zijn neefje Louis Ducruet en vrouwlief Marie dan eindelijk zelf ook het grote nieuws! Met een zoet kiekje verklapt het dolgelukkige stel de naam van hun spruit.

Baby Ducruet

Via Instagram hielden de Ducruets ons helemaal op de hoogte van hun zwangerschap. De zoon en schoondochter van prinses Stéphanie deelden geregeld kiekjes van de groeiende baby bump, en kondigden met hondje Pancake als hulpje onder andere het geslacht van hun kleine aan.

Dit keer is er voor hun trouwe viervoeter geen rol weggelegd, maar laten de twee het kiekje voor zichzelf spreken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marie Ducruet (@marieducruet)

Victoire

Met de lieve foto weten we nu dat het eerste dochtertje van Louis en Marie dus Victoire heet, en op 4 april het levenslicht heeft gezien. Bij de foto delen de kersverse ouders een zoete boodschap. “Onze kleine familie is gegroeid met de aankomst van onze kleine Victoire”, aldus de neef en aangetrouwde nicht van prins Albert.

Aankondiging

We zaten natuurlijk (on)geduldig te wachten op de aankondiging van Maries bevalling. De Ducruets hadden de lat hoog gelegd met hun zoete reeks aankondigingen over de afgelopen maanden. Maar goed: opeens kwam donderdag het grote nieuws naar buiten bij monde van prins Albert!

De prins woonde namelijk een ceremonie bij voor vrijwilligers van het Rode Kruis. Hier deelde de hoogheid het blijde nieuws. “Mijn neefje Louis Ducruet en zijn vrouw Marie hebben het plezier ouders te zijn van een kleine meid”, vertelde de prins toen vanaf het podium.

Inmiddels hebben we dus een naam, een eerste glimp van de kleine….nu nog net zo (on)geduldig afwachten tot de eerste zoete foto’s. Mét hondje Pancake ernaast, s’il vous plaît!

Bron: People, Instagram @Marieducruet | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws