Prins Albert deelt blij babynieuws vanuit Monaco!

Beschuit met muisjes voor de Monegasken!

We zaten allemaal geduldig te wachten op een zoete aankondiging vanuit Marie en Louis Ducruet over de geboorte van hun kleine spruit – het kon immers niet lang meer duren. Alleen nu heeft ome Albert zelf al het grote nieuws bekendgemaakt…

Baby Ducruet

Van een lieve aankondiging met een hoofdrol voor hond Pancake naar een even zoete gender reveal party met, wederom, een hoofdrol voor hond Pancake: de Ducruets hielden de wereld in stijl op de hoogte van hun aanstaande kleine.

Wij hadden dan ook een reeks prachtige foto’s verwacht van de kersverse ouders, en uiteraard, hond Pancake om de geboorte van hun spruit aan te kondigen. Prins Albert, de oom van Louis Ducruet, ging er echter met de primeur vandoor.

Kleine meid

Gisteren woonde de prins namelijk een ceremonie bij voor vrijwilligers van het Rode Kruis. Hier deelde de hoogheid het blijde nieuws. “Mijn neefje Louis Ducruet en zijn vrouw Marie hebben het plezier ouders te zijn van een kleine meid”, vertelde de prins vanaf het podium.

Volgens lokale krant, de Monaco Matin, is de kleine afgelopen dinsdag geboren. Zij weten ook te melden dat de halfzus van Louis, Camille Gottlieb, ook aanwezig was bij de ceremonie waar Albert het nieuws bekendmaakte.

Oma Stéphanie

De kleine is het eerste kindje voor het gelukkige stel. Ook betekent dit dat Stéphanie, Alberts jongere zusje en once upon a time rebelse prinses, nu in één klap oma is geworden. Bij de gender reveal leek Steph er nog op te hinten dat zij een kleinzoon verwachtte, maar ach: met een klein meisje erbij is de 56-jarige oma vast net zo blij.

Een naam voor de kleine hebben we nog niet, maar we verwachten dat dit niet lang meer kan duren. Oom Albert mag er dan met de primeur vandoor gegaan zijn: de Instagram-feed kan altijd meer zoete babyfoto’s gebruiken natuurlijk!

Bron: People Magazine | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws