Maakt het leven mooier

[Gesloten]Fabulous Friday: maak 2x kans op de set Vacay in a Bottle miniaturen van Kayali à €105

Zomerse sferen in een stijlvol flesje!

Een goede outfit en een stralende zomerhuid – je maakt 't helemaal af met een fijne geur. Speciaal voor de zomer heeft Kayali een set zoete zomerse miniatuurgeuren samengesteld, die niet mogen ontbreken in je koffer. En bij Beau Monde maak je nu kans op één van deze twee heerlijke kits!

Zomerse sferen

Kijk, we weten allemaal dat de zomer tot nu toe niet geweest is wat we graag zouden zien. Maar goed, als de zon zich niet echt laat zien, dan zorgen we er gewoon zélf voor dat we dubbel zo hard stralen.

Hierbij zijn de Vacay in a Bottle-geuren van Kayali absoluut onmisbaar. Je waant je in Marrakesh, Capri, Maui of de Maldiven met deze zoete parfums. Extra handig: deze zomerse aroma's zijn verpakt in stijlvolle kleine miniatuurflesjes, waardoor je ze perfect mee kunt nemen op reis – óók in het vliegtuig!

Vacay in a Bottle

De vier geuren zijn geïnspireerd op de meest prachtige bestemmingen.

Zo is er Marrakesh in a Bottle – sensueel, mysterieus, warm, maar ook fris en bloemig, met noten van bergamot, oranjebloesem, Turkse roos, neroli en cederhout. Deze geur vangt de kruidige geuren van een late zomeravond in Marokko. Specerijen, souks, en steegjes om heerlijk in te verdwalen: zo draag je Marrakesh altijd dichtbij je!

Capri in a Bottle is op zijn beurt zoet, vrolijk, en doordrenkt van frisse citrus. Met citroen, suiker, freesia, framboos, vanille en muskus, ruik je de hele dag om óp te eten. Oprichtster Mona Kattan liet zich voor deze geur inspireren door een reis die zij in 2018 maakte naar het Italiaanse eiland. "Ik wilde dat Capri in a Bottle echt mijn ervaringen spiegelde en een soort lemon-sugar overload werd!" Missie geslaagd, kunnen wij je verklappen.

Ook Maui in a Bottle is een must voor de suikerzoete glamourpoezen onder ons. Deze zonnige, frisse geur ruikt onmiskenbaar naar zoete banaan, peer, kokosmelk, jasmijn, sandelhout en vanille. Mona verklapt dat deze geur perfect is om lekker mee te layeren over andere geuren.

Ten slotte is er de geur Maldives in a Bottle. Deze fris-zonnige geur is een perfecte combi van bloemig en fruitig, met noten van rozemarijn, wilde citroen, bananenbloesem, ylang-ylang en kokosmelk. We love!

Winnen

Wil je nu zelf ook deze fijne set miniaturen kunnen toevoegen aan je parfumplankje? Dan hebben we goed nieuws: als je hieronder je gegevens achterlaat, dan maak je meteen kans! Beau Monde mag namelijk in samenwerking met Kayali twee van deze fijne sets met de Vacay in a Bottle-geuren verloten onder haar lezers. Wie weet kun jij deze heerlijke must-haves deze zomer dus ook meenemen naar jouw vakantiebestemming.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 19 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Maison PR en Kayali zullen delen als je wint.