Maakt het leven mooier

Spaanse prinsessen stralen tijdens solo-optreden!

Om door een ringetje te halen!

Princess of Girona Foundation Awards - Barcelona

Gisteren waren de Spaanse prinsessen, Leonor en Sofía, alleen op pad tijdens een evenement van het Prinses van Girona-fonds. Hoewel het Spaanse gezin al eerder een opwachting maakte in matchende outfits, werden Leonor en Sofía zonder ouders gespot tijdens een van de evenementen. Ook tijdens hun solo-optreden zagen de Spaanse royals er piekfijn uit!

Stichting Prinses van Girona

Voordat de vakantie van de Spaanse royals begint, moeten zij nog een aantal dingen afkruisen op hun to do lijstje. Samen maakt de Koninklijke Spaanse familie een opkomst voor vijftienjarige jubileum het Prinses van Girona-fonds. Deze stichting zet zich in voor de persoonlijke, en ook professionele ontwikkeling van jongeren en wordt momenteel door koning Felipe voortgezet in de naam van dochter en kroonprinses Leonor.

Solo

Leonor en Sofía (18 en 17 jaar) werden samen gespot bij een bijeenkomst van de stichting in de Jardines de Saint Clotilde in Lloret de Mar, Spanje. Samen met een groep betrokken jongeren kregen de jonge prinsessen meer te weten over het doel van de stichting gedurende de evenementen.

Beeld: NL Beeld

Ook zonder de koning en koningin van Spanje wisten de meiden een indruk te maken in prachtige zomerse outfits. De kroonprinses droeg een groene blazer van Hugo Boss met een stijlvolle witte broek en beige hakken van Polín et Moi. Zusje Sofía ging eveneens gekleed in Hugo Boss, met een blauwe zomerse japon met classy beige ballerina's.

Beeld: NL Beeld

Na de bijeenkomst voegden beide dochters zich bij hun vader en moeder voor een ontmoeting met de zogenaamde jeugdraad van de organisatie. Met of zonder ouders: de zakelijke looks pasten in ieder geval perfect bij de prinsessen en bevestigden zo ook weer dat ze veelbelovende erfgenamen zijn van de Spaanse troon.

Beeld: NL Beeld

Uitreiking

Wauw! Graag staan we ook nog even stil bij de beeldige jurk van prinses Leonor. Tijdens de uitreiking van de Princess of Girona Awards verscheen de achttienjarige in een navy puff sleeve robe van Self Portrait met bijpassende stiletto's van Carolina Herrera. De muiltjes zouden eerder al gedragen zijn door Koningin Letizia, al is het ons niet duidelijk of zij dezelfde schoenmaat hebben. We hopen in ieder geval nog veel van deze top-looks te zien van de kroonprinses!

Bron: Daily Mail, instagram @Royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Royalty
  • Beeld: NL Beeld