Spaanse royals doen het weer: koninklijk gezin gezellig matchend op stap

Zoet!

Natuurlijk worden we heel gelukkig van de nodige pracht en praal, glamour-outfits, en eindeloze juwelen. Maar de Spaanse koninklijke familie bewijst keer op keer dat je ook met een set lekker casual kiekjes piekfijn voor de dag kunt komen door slim met elkaar te matchen. Stijlvol én zoet!

Awards

Hoewel ook voor de Spanjaarden de zomervakantie bíjna gearriveerd is, hebben zij nog een paar taken van hun to do af te kruisen. Zo maakte de familie met koning Felipe, koningin Letizia, kroonprinses Leonor en prinses Sofía gisteren hun opwachting bij een jubileumsamenkomst van het Prinses van Girona-fonds. Deze liefdadigheidsinstelling richt zich op jonge mensen in de kunst en literatuur – en dat vindt het Casa Real natuurlijk hartstikke belangrijk.

Zodoende keuvelde het koninklijk gezin gisteravond met eerdere winnaars van de Premios Princesa de Girona, en werd er uiteraard ook tijd gemaakt voor een mooie groepsfoto.

Prinses Leonor, koning Felipe, koningin Letizia en prinses Sofía met eerdere winnaars van de Prinses van Girona-awards, juli 2024.
Beeld: NL Beeld

Hierbij valt meteen op dat de vorstelijke familie hun outfitjes weer eens lekker op elkaar heeft afgestemd!

Modieus gezin

Zo komen Felipe en Leti allebei piekfijn voor de dag in ecru-kleurige outfits – hij in een nette blazer, en zij in een strakke, asymmetrische japon. Mocht je nu zelf dit keurige kleedje op het oog hebben, dan hebben we goed en slecht nieuws.

Het goede nieuws is namelijk dat Letizia’s japon gewoon een exemplaar is van Mango. Het slechte nieuws is: Leti heeft haar kleermakers de japon een beetje laten aanpassen, zodat de robe aan beide zijden mouwloos is. Bovendien lijkt de japon in elk geval in Nederland volledig uitverkocht. Helaas!

Felipe Letizia Sofía Leonor
Beeld: NL Beeld

Ze matchte de stijlvolle edoch budgetproof japon met een handtas van Carolina Herrera, en een set subtiele blokhakjes van Hugo Boss. Een goed teken, menen wij, aangezien de hoogheid lange tijd geen hakken kon dragen vanwege verschillende medische problemen met heur koninklijke voetjes. Hopelijk betekent dit dat la Reina al dit euvel nu achter zich heeft kunnen laten!

Ook dochters Leonor en Sofía kwamen zoet en zomers voor de dag in matchende witte outfits met beige schoeisel. Oudste dochter Leonor kwam hierbij goed voor de dag in een Roberto Verino oversized blouse met simpele witte jeans van Mango en een set Macarena Shoes platform-espadrilles. Zusje Sofía droeg op haar beurt een luchtige top en broek van ba&sh met dezelfde schoenen als haar grote zus.

Familieband

Het is niet de eerste keer dat we de Spanjaarden in volop matchende outfits te zien krijgen. Zo verschenen zij ook al eens geheel in ’t roze ter gelegenheid van Sofía’s vormsel, vorig jaar.

Met deze kledingkeuzes laat het koninklijk gezin keer op keer zien dat zij een ontzettend sterke band hebben met elkaar – ook nu beide dochters langzaamaan hun vleugels uitslaan en het ouderlijk nest verlaten voor studie en opleiding. Fingers crossed dat we deze zomer nog veel meer lieve foto’s in matchy-matchy outfits te zien krijgen!

Bron: Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws