Maakt het leven mooier

Ai: koningin Camilla kampt met vervelende blessure

Desondanks ziet de vrouw van de koning er weer uit om door een ringetje te halen!

Koning Charles en zijn vrouw koningin Camilla hebben net een tweedaags bezoek aan de kanaaleilanden achter de rug. Gisteren was het de beurt aan de inwoners van Guernsey om Hunne Majesteiten te ontvangen. Hoewel het koningspaar – professioneel als ze zijn – glimlachend ten tonele verscheen, spotten we een vervelende blessure bij Camilla.

Dag twee

Op de tweede en tevens laatste dag van hun rondreis langs de kanaaleilanden, bezochten koning Charles en koningin Camilla het eiland Guernsey. Hier werden zij wederom vol enthousiasme ontvangen door de bewoners, voordat zij aanwezig waren bij een speciale zitting van de staten van beraadslaging van het parlement van Guernsey. Het koninklijke duo nam dan ook uitgebreid de tijd voor het publiek dat zich had verzameld om een glimp van hen op te vangen.

Hoewel Camilla het uitermate naar haar zin lijkt te hebben, spotten we een vervelende blessure aan haar rechtervoet. Daaromheen heeft ze namelijk een steunverband gewikkeld. Het blijkt dat Hare Majesteit haar enkel heeft verstuikt tijdens haar bezoek aan het grootste kanaaleiland Jersey afgelopen maandag. Balen, zeg!

Beeld: NL Beeld

States of Deliberation

Eenmaal op locatie aangekomen, woonden de koning en koningin van Groot-Brittanië de bijzondere zitting van de 'States of Deliberation' bij.

"Guernsey heeft zijn eigen parlement, wetten, rechterlijke macht, regering, vlag, postzegels en bankbiljetten. (...) Tegenwoordig telt het 40 stemgerechtigde leden en het is traditie geworden dat er een speciale vergadering plaatsvindt wanneer de monarch Guernsey voor de eerste keer bezoekt", luidt het bijschrift onder het bericht.

Outfit

Ondanks haar blessure zag de koningin er, zoals we van haar gewend zijn, nog steeds uit om door een ringetje te halen op haar iconische Chanel-pumps met lage hakken. Wat betreft de rest van haar outfit, koos Camilla voor een prachtige koningsblauwe coat dress. Koning Charles, gekleed in een zomers, lichtgrijs pak met een zilveren das en een blauw pochet, sloot perfect aan bij de look van zijn vrouw.

Dreiging

Het bezoek aan kanaaleiland Jersey, dat een dag eerder plaatsvond, verliep iets minder soepel dan het bezoek aan Guernsey. Zo zou er kort sprake zijn geweest van een soort dreiging. Camilla was net aan het genieten van een ijsje, toen een lid van het koninklijke contingent haar iets influisterde. Zowel zij als Charles werden vervolgens weggevoerd en naar het nabijgelegen Pomme d’Or hotel gebracht. Na onderzoek bleek het gelukkig vals alarm te zijn en het programma werd kort daarna hervat.

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde archief  | Beeld: NL Beeld