Glamour met een knipoog

Prinses Kate prijst de impact van natuur op welzijn in nieuw statement

Een positieve boodschap van de prinses!

The Duchess of Cambridge at Natural History Museum

Vorige maand verscheen de Princess of Wales na een verrassende aankondiging bij het traditionele Trooping the Colour, en vorige week nog gaf zij acte de présence bij de Wimbledon-finale. Voorzichtig aan laat prinses Kate weer steeds iets vaker van zich horen – zoals gisteravond met een aantal zoete throwback-foto's!

Aan de slag

Hoewel prinses Kate nog altijd wordt behandeld voor kanker, staat zij duidelijk te popelen om weer aan de slag te kunnen gaan. Zo deelde ze aan de vooravond van de traditionele verjaarsviering van koning Charles in een bericht op Instagram: "Op de dagen dat ik me goed genoeg voel, is het een plezier om me bezig te houden met het schoolleven, het spenderen van m'n eigen tijd aan dingen die me energie en positiviteit brengen, en het doen van kleine beetjes werk vanuit huis."

Natuur

En één van de dingen die de hoogheid dan natuurlijk goed vanuit huis kan doen, is haar stem laten horen via sociale media! Zo deelde zij gisteren in een set Instagram Stories een krachtig statement over het belang van natuurbescherming en de rol die het Natural History Museum daarbij kan spelen.

"Ik ben een gigantische supporter van de toewijding van het Museum bij het creëren van een speciale ruimte die mensen van alle leeftijden aanmoedigt om te reconnecten met de natuur en te leren hoe we onze natuurlijke wereld kunnen beschermen", schrijft ze in het eerste bericht.

Beeld: Instagram Stories @PrinceAndPrincessOfWales

"Ik weet dat de kracht van de natuur onze ontwikkeling en ons welzijn ondersteunt, zowel door ons plezier te brengen maar ook door ons fysiek, mentaal en spiritueel fit te houden. Ik hoop dat deze tuinen inspirerend en transformatief zullen zijn voor de duizenden bezoekers", vult ze aan.

Met deze berichten zet ze het Natural History Museum, een imposant museum in Londen, in het zonnetje. Om haar woorden kracht bij te zetten, heeft de prinses enkele kiekjes gekozen van haar bezoek aan de locatie in 2021. De toenmalige Duchess of Cambridge verscheen destijds lekker casual in jeans met een zalmroze blazer van Chloé.

Beeld: NL Beeld

Herstel

Dat Kate steeds vaker van zich laat horen, is natuurlijk een goed teken. Toch waarschuwde Kensington Palace eind mei al dat we ondanks deze updates vanuit de prinses niet moeten verwachten dat zij binnenkort weer vol aan de bak zal gaan.

Desondanks biedt het natuurlijk hoop dat de prinses heel af en toe weer van zich laat horen. Fingers crossed dat zij binnenkort genoeg hersteld is om ook in den lijve een bezoekje af te leggen aan het museum!

Bron: The Daily Mail, Beau Monde archief, UFO No More | Beeld: NL Beeld