Maakt het leven mooier

Spaanse royals op stap met oudtantes op Mallorca

Het koningspaar neemt de hele familie mee op sleeptouw!

Royals Arrive At The Mia Restaurant - Palma De Mallorca

Waar veruit de meeste euroyals au moment van hun vakantie genieten op privéjachten, uitgestrekte landgoederen, of Griekse eilanden, pakt 't Spaanse Casa Real de boel altijd net even anders aan. Zij spenderen hun zomers namelijk lekker in eigen land: op het eiland Mallorca! En elk jaar betekent dit dat we volop zoete kiekjes van de familie in hun zomerse kloffie te zien krijgen. Zo ook gisteravond!

Mallorca

Een zomervakantie spenderen op Mallorca...daar zeggen wij ook geen nee tegen! Voor de Spaanse vorstenfamilie is dit natuurlijk vaste prik, aangezien zij ook hun zomerverblijf op het prachtige eiland hebben. Hoe paradijselijk wil je 't hebben?

Koning Felipe, koningin Letizia, prinses Leonor en prinses Sofía zijn daar bovendien niet alleen. Regelmatig wordt het gezin 's zomers gekiekt met verdere familieleden of goede kennissen. Gisteravond ging het gezelschap uit eten bij het restaurant Mía (die ongetwijfeld deze gratis reclame kunnen waarderen) met koningin Sofía, prinses Irene van Griekenland, dier jongere zusje, Tatiana Radziwiłł, een achternichtje van de beide zussen, en Tatiana's echtgenoot Jean Henri Fruchaud.

Beeld: NL Beeld

Stralend zomers

Voor de gelegenheid was de hele familie casual chic gekleed – geen maatpak voor 'modekoning' Felipe, maar gewoon een net, luchtig overhemd met een neutrale pantalon en dito schoenen.

De dames gingen daarbij kleurig en fleurig gekleed. Zo combineerde koningin Sofía haar witte pantalon met een felrode top, en matchende schoenen en accessoires. Een prachtige lady in red! Of zij het zo had afgesproken met haar zusje en achternichtje is niet duidelijk, maar ook zij verschenen ten tonele in matchende witte broeken met kleurrijke tops.

Koningin Letizia en haar dochters gingen op hun beurt voor een set vrolijke japonnetjes. Zo droeg Leti een wit-roze halterjapon met een set casual sandaaltjes. Of welja, casual? Deze Pedro Garcia-muiltjes zijn namelijk bezet met kristallen en hebben een prijskaartje van €450. Ook kwam Letizia's Feel Mallorca Ikat-clutch weer tevoorschijn, die zij bijna elk jaar meesleept over heel Mallorca. Tja, support your locals, toch Hoogheid?

Beeld: NL Beeld

Dochter Sofía droeg voor de gelegenheid een zeegroene japon. Niet alleen is dit Zara-kleedje een lekker budgetproof keuze van de prinses, de kenners van Instagram-account @RoyalFashionPolice weten bovendien te melden dat deze jurk uit Leti's kledingkast afkomstig is. Wel zo eco-friendly! Ook de Macarena Shoes-sleehakken hebben we Sofía al regelmatig zien dragen.

Kroonprinses Leonor kwam bovendien keurig voor de dag in een wit-blauwe japon van Karl Marc Jon, met een matchende blauwe raffia-tas van Sézane en espadrilles van Mint and Rose.

Wij zijn benieuwd: gaan de dames de komende dagen nog vaker lenen uit elkaars kledingkast? De kenners weten immers dat Letizia's garderobe een ware goudmijn is voor fashion-minnende prinsessen. Wij duimen voor nog véél meer fijne zomerse kiekjes!

Bron: Instagram @RoyalFashionPolice, UFO No More

Royalty
  • Beeld: NL Beeld