Maakt het leven mooier

Leslie Keijzer over voorbereidingen bruiloft: 'Zo spannend!'

'We voelen ons er eindelijk klaar voor!'

Nederlandse filmpremiere Barbie

Een mooie mijlpaal voor Leslie Keijzer en haar grote liefde Govinda den Hartog: deze week zijn zij namelijk vier jaar verloofd! De voorbereidingen voor hun bruiloft zijn in volle gang, deelt de Echte Gooische Moeder via Instagram.

Bruiloft

Als het op haar bruiloft aankomt, is Leslie een open boek. Zo vertelde ze onlangs in Realitea dat ze in juni 2025 met Govinda in het huwelijksbootje stapt. Leslie deelde ook dat haar driedaagse bruiloft in Spanje plaatsvindt. "Dag één een beetje lekker sushi eten. De tweede dag gaan we trouwen in een mooi kerkje, lunch en diner eraan vast. En de derde dag een dagje strand", vertelde ze.

Tips

Leslie en Govinda weten dan al wel dat ze in juni in Spanje gaan trouwen, maar verder moet er nog veel geregeld worden. "Laatst waren we natuurlijk ook bij de droombruiloft van lieve Bo Wilkes en sindsdien is ons enthousiasme weer helemaal aangewakkerd. We zijn volop bezig met de voorbereidingen." Ook vraagt ze haar volgers om tips voor het regelen van een bruiloft in het buitenland. "Nu kan ik natuurlijk alle tips vragen aan mijn Gooische vriendinnen die ook in het buitenland zijn getrouwd, maar ben toch even benieuwd wat volgens jullie een must is om te hebben, te regelen etc. voor een huwelijk in het buitenland. Tips zijn welkom."

Goede vriendin Michella Kox komt meteen met een tip: "Trouw gewoon in mijn tuin schat. Kost niks en is kei gezellig!", schrijft ze. Ha!

Trouwringen

Op Instagram blikt Leslie ook even terug op haar verloving. "Deze week is het vier jaar geleden dat ik zei: “Jaaaa IK WIL 😄!!” Nu is er nogal wat gebeurd de afgelopen jaren, waardoor het niet het juiste moment was. Maar we voelen ons er eindelijk klaar voor: volgend jaar gaan wij onze verlovingsring inruilen voor de trouwring - zo spannend!"

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld

Celebrity
  • Beeld: NL Beeld