Maakt het leven mooier

Horloge, koptelefoon en juweeltje in één: Chanel lanceert bijzonder nieuw accessoire

Chanel komt met een bijzonder accessoire, dat tijdloze elegantie combineert met moderne technologie: de PREMIÈRE SOUND Watch. Dit unieke juweeltje moet natuurlijk een plekje krijgen in de kast van elke glamourpoes!

Voor de meeste luxepoezen geldt dat een uniek designersieraad niet kan ontbreken aan de look du jour. Bij Beau Monde zijn we dan ook altijd op zoek naar de nieuwste trends en exclusieve accessoires die je garderobe nét dat beetje extra geven. CHANEL weet ons nu opnieuw te verrassen, met een innovatief accessoire dat tijdloze elegantie combineert met moderne technologie: de PREMIÈRE SOUND is een luxueus sieraad, horloge en koptelefoon in één. Wij zetten hem alvast op onze wishlist!

Tijdloze elegantie

De PREMIÈRE SOUND is een vernieuwde interpretatie van het iconische PREMIÈRE-horloge, dat in 1987 werd gelanceerd. Dit horloge was al een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Chanel, met een achthoekige kast geïnspireerd op de dop van de beroemde N°5-parfumfles en een flexibel armbandje dat verwijst naar de kettingriem van de iconische Chanel-tas. De nieuwe PREMIÈRE SOUND weet deze elementen te behouden, maar voegt er een bijzondere twist aan toe: geïntegreerde earphones.

Lily Rose Depp

Voor de lancering van het unieke accessoire werkt Chanel samen met iemand die minstens zo bijzonder is als het horloge zelf. Niemand minder dan Lily-Rose Depp is namelijk de muze én het gezicht van het horloge:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door CHANEL (@chanelofficial)

Fun fact: in de video die Lily-Rose met de PREMIÈRE SOUND opnam, is ze te zien in het iconische appartement van oprichtster Gabrielle Chanel, 31 Rue Cambon in Parijs.

Innovatief ontwerp

Alsof de integratie van headphones nog niet genoeg was, zit er nog een bijzondere innovatie aan de PREMIÈRE SOUND. In plaats van een klassiek polsbandje, is het horloge ontworpen als een prachtig sautoir-juweel dat je om je nek draagt. Schitterend, stijlvol én hartstikke praktisch! De koptelefoons hebben niet alleen een microfoon, maar ook een afstandsbediening waarmee je het volume kunt regelen, audio en video kunt afspelen en telefoongesprekken kunt beantwoorden. Zo blijf je altijd verbonden met de wereld om je heen, maar dan wel geheel in stijl.

Het PREMIÈRE SOUND Watch horloge is stijlvol en praktisch

Ook niet onbelangrijk: de koptelefoons zijn ontworpen met geavanceerde audiotechnologie om een fijne luisterervaring te bieden. Dankzij geluidsisolatie heb je geen last hebt van storende omgevingsgeluiden, waardoor je heerlijk flanerend kunt opgaan in je main character vibe.

Je snapt natuurlijk wel dat dit unieke juweeltje natuurlijk een plekje moet krijgen in de kast van elke glamourpoes. Gelukkig is het PREMIÈRE SOUND Watch horloge vanaf vandaag beschikbaar in de Chanel boutiques!

Bron & Beeld: Chanel