Maakt het leven mooier

Fabulous Friday: maak 3x kans op filmtickets en het boek van Een Schitterend Gebrek

Gisteren is de gloednieuwe film Een Schitterend Gebrek in de bioscopen verschenen, en vandaag kun je er bij Beau Monde al tickets voor winnen!

Fabulous Friday: win tickets en goodies van Een Schitterend Gebrek

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat de nieuwe speelfilm Een Schitterend Gebrek sinds gisteren in de bioscopen te zien is. Deze romantische dramafilm, gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Arthur Japin, is natuurlijk een absolute must-see. En bij Beau Monde maak je deze week dan ook drie keer kans op een set tickets voor de speelfilm én een speciale filmeditie van het originele boek.

Een Schitterend Gebrek

Mocht je het boek nooit gelezen hebben, dan nog even kort résumé waar het verhaal om draait: de naam Giacomo Casanova doet vast wel een belletje rinkelen, non?

Een Schitterend Gebrek vertelt het meeslepende verhaal van Lucia, de eerste en grootste liefde van ’s werelds meest befaamde charmeur. Na een betoverende ontmoeting in Italië, beloven de twee elkaar eeuwige trouw in afwachting van Casanova's terugkeer van een zakenreis. Maar wanneer Lucia wordt getroffen door de pokken sluit ze zich af van haar geliefde, en van de buitenwereld. Zestien jaar later, wanneer ze zichzelf opnieuw heeft uitgevonden als de mysterieuze en gesluierde courtisane Galathée, ontmoeten ze elkaar weer in Amsterdam. Zonder haar gezicht te laten zien, vallen Lucia en Casanova opnieuw voor elkaar. Terwijl hun liefde weer opbloeit, moet Lucia een beslissing nemen; durft ze haar masker te laten vallen en haar ware identiteit te onthullen?

Een lach, een traan, een hele hoop zwijmelmomenten, kostuums om heerlijk bij weg te dromen – deze film belooft veel goeds! Geloof je ons niet? Laat je dan vooral overtuigen door onderstaande trailer.

Sterrencast

Naast succes in eigen land, kon Een Schitterend Gebrek ook over de grens op veel liefde rekenen. Voor de verfilming is dan ook een cast met sterren vol internationale allure ingezet. Zo neemt actrice Dar Zuzovsky (The Survivor, Hostages) de rol van Lucia op zich en zien we Jonah Hauer-King (The Little Mermaid, Little Women) als Casanova. Ook Sam Hazeldine (Peaky Blinders) en de Nederlandse acteur Maarten Heijmans (Mijn vader is een vliegtuig, Welkom in de Middeleeuwen) spelen belangrijke rollen.

De poster voor Een Schitterend Gebrek, met de mysterieuze Lucia.

Winnen

Ook spontaan zin gekregen in een bioscoopbezoekje? Dan zit je helemaal goed bij Beau Monde! Wij mogen deze week namelijk drie pakketten verloten met daarin een exemplaar van een speciale filmeditie van het boek en twee tickets voor de speelfilm. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder je gegevens achterlaten.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 20 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint.