Glamour met een knipoog

Oeh! Zo geven royals betaalbare items een upgrade

Koninklijke outfits en dure designer items gaan vaak hand in hand. Toch zijn er een paar stijlvolle royals die betaalbare mode de afgelopen jaren zijn gaan omarmen - van Zara tot Topshop. Hallo outfit inspiratie!

royals

De trucjes van royals om er stijlvol en classy uit te zien, nemen we maar al te graag over. Zeker als het gaat om looks die onze bankrekening niet in één keer leegtrekken. We delen mode-inspiratie van royals die de afgelopen jaren hebben gepleit voor toegankelijke kleding.

Kate Middleton

Stijlvol en glamoureus - dat is Kate Middleton. Er is geen uitje waarbij ze er niet perfect uitziet. Een casual bezoek of een avondgala? Kate weet haar verfijnde outfits ook budgetvriendelijke te stylen. Zo droeg ze een blouse van Gap naar de Nieuw-Zeelandse Amisfield Winery. Het item kostte nog geen 40 dollar. Haar gilet met gouden knoopjes en de juiste accessoires zorgen voor een stijlvolle, 'royal-worthy' look.

Tijdens een bezoek aan de Warner Bros. Studios droeg Kate een Topshop japon van 50 dollar. Het item was binnen een uur uitverkocht! Ze droeg de japon opnieuw op de bruiloft van de peetvader van prins George. Met een paar pumps en een klassieke clutch weet Kate de japon classy te stylen.

Meghan Markle

Meghan Markle bewijst dat een verfijnde stijl niet altijd gepaard hoeft te gaan met dure items. De hoogzwangere hertogin schitterde in een H&M jurkje van 30 euro met prachtige suède pumps en een wollen trenchcoat. Super chique!

Voor haar eerste publieke optreden van 2020 droeg Meghan een trui van 70 dollar van Massimo Dutti. Ze droeg de zijden wollen trui met een bruine satijnen midirok van hetzelfde merk met prachtige pumps in passende bruin tint en een wollen trenchcoat.

Koningin Letizia

Koningin Letizia van Spanje heeft voorkeur voor ontwerpen van het Spaanse fast-fashion label Zara. Tijdens een bezoek aan Cieza droeg ze een gedrapeerde linnen top van het merk met een gebloemde Sweet Matitos-rok en handgemaakte roze espadrilles van het Spaanse merk Macarena ter waarde van 70 euro. Het was de tweede keer dat ze deze outfit droeg – de eerste was een lunchbijeenkomst met de president en first lady van Haïti in het Nationaal Paleis in 2018.

Ook met items van de Mango weet Letizia een stijlvolle look neer te zetten. Tijdens de Reina Letizia 202 awards in Spanje droeg de koningin een prachtige Mango-japon met bijpassende pumps, gouden sieraden en een klassieke, leren handtas.

Zijn een paar high heels, een klassieke trenchcoat of blazer en de juiste stof dan het geheim voor een betaalbare, 'royal-worthy' outfit? Één ding is zeker: ook met H&M, Zara en Topshop items weten de royals wel raad!

Royalty
  • Business insider, Vogue
  • NL Beeld