Glamour met een knipoog

Zoet: Koningin Letizia en koning Felipe herenigd met prinses Leonor

Letizia en Felipe zagen hun dochter Leonor na de zomer alweer vertrekken naar haar marineschool. Gelukkig hoefden ze haar niet lang te missen, want afgelopen weekend zochten ze hun oudste dochter op voor een bezoek.

Letizia en Felipe bezoeken dochter Leonor op de marineschool

Na een jaar bij de landmacht op de Militaire Academie van Zaragoza, begon Leonor haar tweede militaire schooljaar op de Marineschool in Marín. Felipe en Letizia waren ook wel benieuwd waar hun dochter nou terecht was gekomen, dus zij kwamen de prinses afgelopen weekend ein-de-lijk eventjes opzoeken. Gezellig!

Ouders op bezoek

Toen Leonor begon aan de marineschool in Marín deed ze dat lekker in haar eentje. Geen uitzwaaiende Leti, geen fotomoment met de familie, nee: de prinses is inmiddels hartstikke zelfstandig! Toch kon een familiebezoek natuurlijk niet uitblijven.

Afgelopen weekend genoten koning Felipe en koningin Letizia van Spanje van een lekker weekendje weg in Galicië, Spanje. Hier woonde het koningspaar een privé-etentje bij ter ere van het veertigjarig jubileum van de de vlageed van Felipe. En tja, als je dan toch in de buurt van je dochter bent, kun je er maar net zo goed een gezellig familie-uitje van te maken!

Met z'n drietjes besloten ze te gaan lunchen in een lokaal restaurantje, vlakbij de marinebasis waar Leonor zit.

De royals arriveren voor een gezellige familie-lunch (Beeld: NL Beeld / Abaca Press)

Natuurlijk moesten er ook weer even handjes van de locals geschud worden. En eerlijk, je hoort Leonor gewoon denken: 'Mam, loop nou even door a.u.b.!'

Alle omwonenden waren uitgerukt om een glimp van hun koning en koningin op te vangen (Beeld: NL Beeld / Abaca Press)

Letizia draagt een heerlijke casual outfit, bestaande uit een jeans en een witte blouse met pofmouwen van & Other Stories. Leuk detail: Leonor droeg deze blouse ook tijdens een officieel evenement in april 2022. Leti combineerde de look met een gevlochten tas van Mango en zwarte mocassins, Moeiteloos chic, zoals we van la Reina gewend zijn!

Leonor's militaire avontuur

Leonor zal in ieder geval tot de kerst blijven op de marinebasis in Marín. Daarna kiest de prinses het ruime sop, en gaat ze zes maanden varen op het opleidingsschip Juan Sebastián de Elcano. Een ontzettend gaaf avontuur natuurlijk, maar wellicht minder gaaf voor Felipe en Leti. Zij zullen hun oudste dochter toch echt een heel tijdje moeten gaan missen.

De militaire opleiding van prinses Leonor zal in totaal nog zo'n twee jaar duren. Ze doet nu dus eerst haar opleiding bij de marine, maar het jaar daarop staat er ook nog een training bij de luchtmacht op de planning. Grootse plannen voor de prinses dus, waarmee ze straks nog beter voorbereid is op haar rol als toekomstig koningin van Spanje!

Royalty
  • All Things Amalia, Hello! Magazine
  • NL Beeld / Abaca Press