Glamour met een knipoog

Zien: Leontine Ruiters showt een verrassende nieuwe look

Leontine Ruiters deed eerder in haar podcast al een boekje open over haar datingleven en nu showt ze een nieuwe look op Instagram. Op het kiekje vanuit haar auto geeft ze een stevige knipoog aan haar volgers.

Leontine bij Strong Woman Award

Het is een jaar vol veranderingen voor Leontine Ruiters. Niet alleen op privé gebied maar óók als het om haar looks gaat. Het is namelijk niet de eerste keer dat ze een nieuwe coupe laat zien. Eerder deelde ze kiekjes met een roze kapsel en ging ze voor een korte bob. Nu combineert ze haar blonde lokken met een donkere make-up look.

Kritiek

Haar donker opgemaakte ogen en lipgloss vielen, net als haar eerdere looks, niet bij iedereen in de smaak. Haar blonde extensions leverden eerder al veel kritiek op. "Staat echt niet, dat blonde haar", reageerde een volger toen. Leontine zelf reageerde overigens heel ontspannen: "Mag je vinden hoor." You go, Leo!

Story @leontineborsato

Emotioneel

Vier jaar geleden stond het leven van Leontine op z'n kop toen ze scheidde van Marco Borsato. In haar podcast Lon & Leo, die ze samen heeft met Lonneke Nooteboom, vertelde Leontine over het emotionele afscheid. Een herinnering die altijd zal blijven. "Ik heb één keer echt een moment gehad. Dat was echt het laatste moment dat ik in mijn eentje - alles was al weg, de verhuizers waren al geweest - echt de deur achter me dicht heb gedaan." Terwijl ze erover vertelde, sprongen haar de tranen in de ogen. "Senna is er geboren en Jada is daar opgegroeid, en Luca was 2 of 2,5 toen hij daar kwam. Dus die herinneringen, dat was vooral eigenlijk wat ik lastig vond", legde ze uit.

Huidkanker

Na deze heftige periode, deelde Leontine deze zomer ook nog eens dat ze huidkanker heeft. Ook dat vertelde ze in haar podcast Lon & Leo. "Ik heb hier een zonneplekje, en dat is dus wel zonneschade. Ik moet hier een chemocrème op smeren, anders wordt het groter," vertelde Leontine destijds. "Het is de meest voorkomende vorm van huidkanker. Het is goed te behandelen." Lonneke vroeg daarop of het om een goedaardige variant gaat, wat Leontine bevestigde.

Ondanks deze roerige periodes, hopen wij dat het goed gaat met de podcast host. Blond, roze of kort - alle looks staan Leontine wat ons betreft prachtig!

Celebrity
  • Shownieuws, Beau Monde archief
  • NL Beeld, @leontineborsato