Glamour met een knipoog

De 7even: de mooiste looks van showbizz diva Taylor Swift

Van deze zeven gaan we beven (van genot)! In elke Beau Monde delen we de beste outfits van een showbizz diva, met dit keer Taylor Swift. Van Oscar de la Renta tot Gucci - deze knappe zangeres weet wel hoe ze zich moet kleden.

Taylor Swift bij The Grammys

We kijken graag onze ogen uit aan de schitterende outfits die celebs bij de eindeloze gala's en feestjes in en rond Hollywood uit de kast trekken. Eén van die immer modieuze celebs is Amerikaanse zangeres Taylor Swift. Wij duiken in haar zeven mooiste looks!

Roberto Cavalli bij The Grammy Awards, 2023

Taylor Swift verscheen op de rode loper voor The Grammy Awards in 2023 in adembenemende op maat gemaakte marineblauwe crop-top en maxirok van Roberto Cavalli. Haar outfit was met de middernacht-blauwe kleur een knipoog naar haar hitlijstalbum Midnights.

Taylor Swift bij The Grammy Awards in 2023. (Beeld: NL Beeld)

Schiaparelli bij The Grammy Awards, 2024

Genomineerd voor zes prijzen tijdens The Grammy Awards van 2024 wist de Amerikaanse hoge ogen te gooien met haar look. Ze verscheen, geheel in Hollywood glamour-stijl, in een prachtige witte japon van Schiaparelli.

Taylor Swift bij de 66th Grammy Awards. (Beeld: NL Beeld)

Oscar de la Renta bij The Grammy Awards, 2021

Met een japon van Oscar de la Renta die aanvoelt als een lenteboeket, schitterde Swift op het podium bij The Grammy's in 2021. Ze sleepte de prijs voor 'album van het jaar' in de wacht!

EB Demin bij de MTV vma's afterparty, 2023

Taylor Swift won negen van haar elf nominaties bij de MTV Video Music Awards in 2023. Deze historische avond vierde ze tijdens de afterparty in een EB Denim "Polka" mini-dress, met een korsettopje en een geplooide rok in verschillende wassingen van denim, gecombineerd met een paar zilveren platform-hakken.

Versace bij de MTV Video Music Awards, 2023

Taylor arriveerde bij de MTV VMA's op de rode loper in een gewaagde look: een blote Versace-japon met halternek, een dijhoge split en gouden knopen langs het lijfje met ruches. Ze maakte haar look af met diverse gouden kettingen en zwarte stiletto's.

Taylor Swift bij de MTV Video Music Awards in 2023. (Beeld: NL Beeld)

Gucci bij The Golden Globes, 2024

Swift koos voor een jurk die past bij die van een genomineerde - ze vierde haar speciale avond bij The Golden Globes in een glinsterende groene, op maat gemaakte Gucci-japon van Sabato de Sarno. Gorgeous!

Taylor Swift bij The Golden Globes in 2024. (Beeld: NL Beeld)

Oscar de la Renta bij de Eras Tour première, 2023

Ze maakte een dramatische entree in Los Angeles voor de première van haar concertfilm Eras Tour. Taylor Swift pronkte met een japon van Oscar de la Renta zoals een prinses zou doen!

Taylor's style file

Stijlvoorbeeld? Haar modellenvriendinnen, Karlie Kloss in het bijzonder.
Liever niet? Prints.
Schoenen? Christian Louboutin
en Prada.
Tassen?
Alles van Versace.
Nooit genoeg?
Zonnebrillen.
Juwelen? Neil Lane
en Lorraine Schwartz.
Online shoppen?
Bij Asos.
Stylist? Joseph Cassell,
die ook Kerry Washington en Lydia Hearst kleedt.
Smaak?
Afwisseling. (Taylor: "Ik wil niet dat mijn kleinkinderen later foto's van me zien en lachend zeggen: 'In 2006 droeg je het hele jaar cowboylaarzen.'")

Dit artikel is afkomstig uit de nieuwste Beau Monde. In elke editie gaan we in gesprek met de BN'ers, nemen we je mee in de wereld van Hollywood en royalty, en tippen we de leukste must-haves, must-sees en must-dos. Onze oktoberreditie ligt nu in de winkels of is te bestellen via Tijdschrift.land.

Celebrity
  • Beau Monde
  • NL Beeld