Glamour met een knipoog

Oeh! Binnenkijken in de miljoenenvilla van Sonja Bakker

Sonja Bakker heeft haar luxe villa in het Noord-Hollandse Bergen te koop gezet voor een bedrag van 2.795.000 euro. De dieetgoeroe woont tegenwoordig op Ibiza en wil er vanaf. Maar wat krijg je eigenlijk voor zo'n bedrag?

Sonja Bakker bij Libelle zomerweek

Sonja Bakker kocht haar optrekje oorspronkelijk voor 1.395.000 euro in 2017, na een stevige onderhandeling waarbij de vraagprijs van 1.695.000 euro aanzienlijk werd verlaagd. Inmiddels heeft ze de villa zelf te koop gezet voor een bedrag van 2.795.000 euro. Een forse som voor de potentiële koper, maar dan heb je wel wat...

Woonparadijs

De woning, die oorspronkelijk uit twee huizen bestaat, is door Sonja samengevoegd tot één geheel en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 314 vierkante meter. Het huis telt in totaal negen kamers, waaronder zes slaapkamers en drie badkamers. En - zoals je van een dieetgoeroe verwacht - is de keuken modern en zeer luxe uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur en een stijlvol kookeiland. En dat allemaal in een luxe marmer-look.

Met zo'n woonoppervlak is er natuurlijk plek voor een ruime woonkamer en een eetkamer met openslaande deuren naar een prachtige, aangelegde achtertuin. In de tuin vind je, uiteraard, een moderne sauna én een jacuzzi. Vanuit de jacuzzi en de sauna met glazen panelen kijk je naar de villa in groene omgeving die is afgewerkt met natuurlijk hout. Een plaatje!

Moderne snufjes

De villa is voorzien van allerlei luxe en extra's zoals vloerverwarming, airconditioning in het hele huis en een geluidssysteem. Een camerasysteem en alarmsysteem mogen natuurlijk niet ontbreken. Met energielabel B, mede dankzij de 20 zonnepanelen op het dak, is de villa ook nog eens energiezuinig.

Lekker verdiend

Sonja woont tegenwoordig permanent op Ibiza en wil van haar miljoenen-villa af. Op de villa rust geen hypotheek dus bij de verkoop maakt Sonja een mogelijke winst van maar liefst 1.420.000 euro. Tel daar een winst van zo'n 35.000 euro maar bij op, want Sonja heeft ook nog een appartement in Beverwijk te koop staan, dat ze destijds kocht met haar ex-partner Barry van Suijdam. Wow! Daar kun je vast wel wat leuks mee doen op het zonovergoten Ibiza...

Celebrity
  • Bekende Buren, Libelle, Telegraaf
  • NL Beeld