Glamour met een knipoog

Yolanthe Cabau krijgt eigen realityserie: 'Ik wil een positieve impact maken'

Yolanthe Cabau krijgt haar eigen realityserie op Netflix! Dat maakte de streamingdienst gisteren bekend via Instagram. De serie heet, heel toepasselijk, Yolanthe en zal vanaf 2025 te zien zijn.

Yolanthe Cabau bij Netflix event

Het is voor het eerst dat Netflix een Nederlandse realityserie maakt. “In de serie verlaat Yolanthe Cabau de Nederlandse spotlights voor een nieuw begin in Los Angeles met haar zoontje Xess Xava”, schrijft Netflix op Instagram. Dus niet alleen Yolanthe zelf, ook haar zoontje Xess wordt straks een kleine realityster!

Inspiratiebron

In 2019 verhuisde Yolanthe samen met haar zoontje Xess Xava naar de Amerikaanse stad Los Angeles om zich volledig te richten op haar filmcarrière. Haar leven in LA, maar ook haar verleden en liefdesleven zullen aan bod komen in de realityserie waarmee ze anderen wil inspireren. "Nu zit ik in een fase van mijn leven waarvan ik denk: ik wil een positieve impact maken met alles wat ik nu aan het doen ben", vertelt ze. "En dan wil ik echt dat het heel authentiek is, niet gescript! Helemaal niks."

Lovende reacties

Haar zoontje vindt het allemaal net zo leuk als Yolanthe zelf. "Xess is mega enthousiast! Hij is een heel vrolijk kindje en hij vindt het allemaal fantastisch." Niet alleen Xess, ook haar fans zijn razendenthousiast. "Leuk! Ik ga zeker kijken, mooi mens!" En "Dit moet ik zien!!", werd er gereageerd op de bekendmaking.

Yo is lekker bezig! Afgelopen zomer viel ze nog in de prijzen bij de 76e Los Angeles Emmy Awards met haar stichting Free a Girl. "Toen ik vorig jaar werd benaderd door Telemundo in Amerika om samen met hen een aflevering te maken over mijn stichting Free a Girl was dat een enorme eer. Ik had niet verwacht dat het zo goed ontvangen zou worden en dat we daar zelfs een onderscheiding mee zouden winnen", vertelde ze.

In februari 2025 kunnen we Yolanthe in haar nieuwe serie bewonderen. De officiële startdatum is nog niet bekend en het is ook nog niet duidelijk hoeveel afleveringen we kunnen verwachten, maar één ding is wel zeker: wij hebben er zin in!

Celebrity
  • Weekend, de Telegraaf, RTL Boulevard
  • NL Beeld