Glamour met een knipoog

Onherkenbaar: Ogene kiest voor gewaagde nieuwe richting

De kleine Lisa, Amy en Shelly die we ons nog herinneren van het Junior Songfestival zijn inmiddels natuurlijk opgegroeid tot volwassen dames met elk een gouden strotje. Vandaag brengen de dames hun gloednieuwe single 'Phenomenon' uit, en hierbij kiezen ze voor een bijzonder sexy nieuwe look and sound!

Foto van Ogene-leden Amy, Lisa en Shelley Vol in oktober 2023.

Feilloze harmonieën, betoverende melodieën en een emotioneel randje – dat is hoe we Ogene kennen. Maar vandaag is het duidelijk het begin van een nieuw era voor zussen Lisa, Amy en Shelley Vol. Hun nieuwe single Phenomenon laat een heel nieuwe kant van de dames zien!

Welkom terug, Ogene

Het lange wachten op nieuwe muziek van de muzikale dames werd vandaag beloond – en hóe! De Engelstalige single Phenomenon is een gedurfde stap in een nieuwe richting voor het drietal. De elegante (edoch brave) japonnetjes zijn ingeruild voor sexy doorschijnende pakjes en mysterieuze, donkere make-up looks. En de nieuwe single? Die klinkt ongekend sexy!

Achter de schermen blijkt overigens dat de zussen nog gewoon volop lol met elkaar hebben. Zo delen ze volop behind the scenes-beelden op TikTok van het schieten van de muziekvideo. Sensualiteit en zelfvertrouwen – gewoon in de achtertuin. Ha!

Grote veranderingen

Naast hun prachtige nieuwe looks en heerlijke comeback-single, zijn er nog een aantal flinke veranderingen voor de zussen. Zo weet Shownieuws te melden dat zij tegenwoordig een onafhankelijke muziekgroep zijn. Hun namen zijn verdwenen van hun voormalig platenlabel, en de dames schijnen nu zelf de touwtjes in handen te hebben.

Daarbij hebben ze ook hun naam subtiel veranderd: van OG3NE naar Ogene.

Comeback

Phenomenon is hun eerste single in twee jaar tijd. Vorig jaar lieten Lisa, Amy en Shelley namelijk nog weten dat zij pas op de plaats wilden maken. Tja, geef ze eens ongelijk: de drie staan al van jongs af aan op het podium. Een broodnodige pauze op z'n tijd is natuurlijk meer dan verdiend!

In gesprek met het AD deelde Lisa eind vorig jaar: "We focussen op wat we nog meer kunnen dan wat we tot nu toe hebben gedaan. Waar we eerst wilden voldoen aan de markt en aan alles wat de radio van ons vraagt, doen we het nu andersom: wie zijn wij en hoe uiten we dat in muziek?"

"We denderden altijd maar door. Totdat we het gevoel kregen dat we een marionet werden. Dat willen we niet", vulde Shelley aan.

Met deze comeback staan de ladies duidelijk aan het begin van een nieuw hoofdstuk. Wij kunnen nú al niet wachten om te horen wat dit nog meer zal brengen! Zetten we ondertussen Phenomenon nog een keertje op...

Celebrity
  • NL Beeld