doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Wow: Adele showt grijnzend haar slanke figuur op Instagram

Gisteren mocht Adele 32 kaarsjes uitblazen en dat vierde ze in een prachtige zwarte minijurk en met een grote grijns op haar gezicht.
.
Wow: Adele showt grijnzend haar slanke figuur op Instagram

Gisteren mocht Adele 32 kaarsjes uitblazen en dat vierde ze in een prachtige zwarte mini-jurk en met een grote grijns op haar gezicht. 

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

LEES OOK: 15X De leukste celeb transformaties

“Bedankt voor de verjaardagsliefde,” schrijft de Britse zangeres bij een zeldzaam Instagram-bericht. Ook grijpt ze de gelegenheid aan om zorgmedewerkers te bedanken in deze roerige tijd: “Ik wil iedereen bedanken die zich inzet voor onze veiligheid en daarbij zijn eigen leven op het spel zet. Jullie zijn onze engelen.” Ze sluit haar bericht met een boodschap die iedereen inmiddels wel zal herkennen: “2020 okay bye thanks x” 

Birthday Queen

Het bijschrift staat onder een foto waarin het nieuwe, slanke figuur van Adele heel goed te zien is. Met een brede glimlach op haar gezicht poseert ze op torenhoge pumps in een bloemige krans. 

Scheiding

De birthday post is het eerste bericht dat Adele op haar profiel heeft geplaatst sinds kerst, toen ze voor het eerst haar nieuwe figuur showde. Naar verluidt is ze in totaal maar liefst 44 kilo afgevallen. De transformatie kwam na haar scheiding van de vader van haar kind, Simon Konecki, met wie ze acht jaar samen is geweest.

Gezonder leven

Maar de Daily Mail meldt dat de Hello-zangeres de beslissing om gezonder te gaan leven heeft gemaakt voor haar 7-jarige zoon Angelo. Ze ziet er hoe dan ook prachtig uit, maar hey… waar blijft dat nieuwe album?

BRON: INSTAGRAM, DAILY MAIL, BEELD: INSTAGRAM, BSR AGENCY

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws