Shoe-heaven voor de SATC-fans want Sarah Jessica Parker opent haar eigen flagshipstore!

Vorig jaar werd bekend dat de Manolo Blahnik boetiek in New York zou sluiten. SATC-fans huilden tranen met tuiten. Maar er is weer hoop, want Sarah opent de eerste flagshipstore van haar eigen label...

Lees ook

Vorig jaar werd bekend dat de Manolo Blahnik boetiek in New York zou sluiten. SATC-fans huilden tranen met tuiten. Maar er is weer hoop, want Sarah opent de eerste flagshipstore van haar eigen label…

LEES OOK: Celebrity Hotspots in het prachtige Parijs

… en uiteraard bevindt die zich ín dezelfde winkel als Manolo: West 54th Street. What else. Manolo werd een enorme hype, omdat Carrie Bradshaw (Jessica in Sex and the City) een enorme fan van stiletto's was en de schoenen een ware persoonlijkheid meegaf. Zo stonden ze symbool voor de economische en sociale vrijheid van een vrijgezelle vrouw. 

SJP

Mocht je zelf een kijkje willen nemen: dat kan vanaf april. In SJP kunnen fans haar populaire schoenen, tassen, accessoires, zonnebrillen, luchtjes, boeken, kortom: van alles, kopen. 

Goed doel

Daarnaast is Jessica een leuke samenwerking gestart met het Instagram-account @everyoutfitonsatc (658.000 volgers). Het account post vijftien jaar later nog steeds dagelijks outfits uit de show. Daarom verkoopt SJP nu -in samenwerking met hen- de icononische Carrie's mismatched sandals en 20% van de opbrengsten gaat naar een goed doel.

 

BEELD: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook