Charles ontroerd: prins William zijn lovende woorden

Lief!

Lees ook

Het was zijn oudste zoon bij die de kroonprins van Engeland een emotionele snaar raakte. Prins William had alleen maar lof voor zijn vader.

LEES OOK: Ooit maakte prins Charles Diana publiekelijk aan het huilen

In een videofragment van de documentaire Prins Charles: Inside The Duchy of Cornwall is een emotionele Charles te zien, hij blikt hier terug naar een opmerking van zijn oudste zoon. William prees zijn vader voor al het werk dat hij heeft verricht aan het hertogdom Cornwall. William zal deze erven wanneer Charles koning wordt.

Huilen

Charles zegt: "Ik kon het niet geloven, ik ben zo geraakt door wat hij zei, ik werd er emotioneel van en moest bijna huilen. Hierdoor besefte ik dat al het werk van de afgelopen vijftig jaar het echt waard was." Prins Charles beheert drieëntwintig graafschappen en wist deze grote stukken grond de afgelopen jaren in naam van de familie te onderhouden.

Kinderen

Nu William zelf kinderen heeft (prins George, prinses Charlotte en prins Louis) denkt de prins meer aan de toekomst en hoe hij het later zelf wil aanpakken wanneer hij de troon bestijgt.

 

BRON: ITV, BEELD: BSR AGENCY, THE ROYAL FAMILY

Laatste nieuws

Zie ook